Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Letudok fogyni 1 hét alatt 5...

Letudok fogyni 1 hét alatt 5 kilót? (többi lent)

Figyelt kérdés
Ha igen akkor hogyan?

2012. okt. 6. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.:)
2012. okt. 6. 18:54
 2/5 anonim ***** válasza:
egészséges fogyással max 1 kilót lehet fogyni egy hét alatt asszem, ha többet fogysz, akkor nem zsírból hanem izomból meg vízből vesztesz csak.
2012. okt. 6. 19:09
 3/5 anonim ***** válasza:
nem
2012. okt. 6. 19:57
 4/5 anonim válasza:

ahogy a kettes is irta nem egeszseges egyszerre ilyen sokat fogyni , es nagyon nem is lehet. egy heten 0.5-1 kg fogyas az ajanlatos , maskepp az izmaidbol fogysz nem pedig a zsirbol. nem megoldas ha egy hetig peldaul ehezel mert utanna olyan erotlennek fogod erezni magad mintha egy vonat ment volna at rajtad. es persze ha gyorsan fogysz utanna nehezebb az elert sulyodat megtartanod es nagyobb az eselye a gyors visszahizasnak is.

miert akarsz ilyen hirtelen ilyen sokat fogyni?

2012. okt. 6. 20:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egy jó kis bélgyulladásnak köszönhetően 7 kilót fogytam le egy hét alatt, úgy, hogy nem voltam előtte se kövér. Alig ettem valamit, annyira görcsöltem plusz amit ettem, az is kijött fél óra múlva. Ezt betegség nélkül is meg lehet csinálni. De nagyon nem ajánlom! A szervezetet nagyon megviseli, nagyon sokat ártanál vele magadnak. 3-4 hét alatt viszont le tudsz adni 5 kilót úgy, hogy nem készíted ki a szervezetedet. Én inkább ráhúznám azt a pár extra hetet.
2012. okt. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!