Szerintetek így letudok fogyni 3-4 hónap alatt?! (lent)
Nincs rajtam sok felesleg sőt,alig van de lapos hasat szeretnék vagy majdnem kockásat kíváncsi vagyok elérhetem -e ha betartom ezeket: heti 3-4x futás, mindennap vmi hasra gyakorlat 4 szériában, diéta ( 4gramm szénhidrát x testsúly + 2 gramm fehérje x testúly) + e melett lépcszőzés.
szerintetek így lenne esély ?!
Hetente legalább egyszer csinálj súlyzós edzést, vagy legalább saját súlyoddal végzett gyakorlatokat (fekvőtámasz, guggolás, húzódzkodás, stb.) akár az egyik futás helyett.
A hasazást teljesen fölösleges minden nap. Kis izomcsoport, edzésével alig használsz energiát.
Ha srac vagy sztem menni fog, ha lany akkor nem tudod annyira levinni a testzsirszazalekod, hogy latszodjanak a kockak.
Bocsi, nem tudom eldonteni a kerdesbol, lany vagy fiu vagy. De menni fog sztem:))
Ha nagyon a hasadról szeretnél fogyni akkor igenis sok hasizom gyakorlat kell! Ezeket vegyítheted úgy ,hogy ne legyen uncsi például : medicinlabdával . Lépcsőzés,ugrókötelezés,vagy csak simán zenére ugrálás az is jó ;).
De ha fenékre dolgozol akkor egyértelmű gugolások stb.
Nekem ezek beváltak ,sportolok és nyáron is meg kell ,hogy legyen a kondi :D
"Ha nagyon a hasadról szeretnél fogyni akkor igenis sok hasizom gyakorlat kell!"
Ez nettó hü.lyeség, mivel nincs helyi zsírégetés. A hasizom kicsi izomcsoport, az edzésével kevés energiát használsz, helyette inkább guggolj, mivel a comb a legnagyobb izma az embernek és emiatt a legtöbb energiát használja.
Hetente 3x10 perc hasedzés (megfelelő intenzitással) bőven elég, akkor már kockás lesz, de lehet, hogy nem fog látszani, mert eltakarja a zsírréteg. A zsírréteg eltüntetéséhez viszont rendben kell lenni az étkezésednek és a mozgásodnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!