Ezzel a módszerrel letudok fogyni?
1/10 A kérdező kommentje:
hozzáteszem nem "futok" sehova. nem egésségtelenül szeretnék lefogyni.nekem az is jó, ha több hónapot igényel csak egészséges maradjak,és ne hizzam vissza:))
Nekem alapvetően jónak tűnik. Persze nem fogsz gyorsan fogyni, de ha ilyen nagyjából egészséges életmódot folytatsz, akkor szépen be fog állni a súlyod az egészséges sávba. Egy a fontos: ne a kilókat számold, hanem a testzsírszázalékot. Ha ezt otthon nem tudod mérni (van olyan mérleg, amelyik tudja), akkor egy sima centivel mérd meg a combjaid, karod, derekad, csípőd, nyakad kerületét. Írd is fel, mérheted hetente, mindig ugyanott. Ha ez csökken, de a súlyod nem változik vagy csak kicsit csökken, akkor inkább zsírból fogytál, nem izomból (ez a cél, ettől leszel szép). Persze ez a módszer nem pontos, de még mindig jobb, mint ha csak a súlyodat mérnéd. 1-2 centi eltérés már jelentős.
2012. szept. 2. 23:20
3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) mivel nem hirtelen csinálok minden elvonást így úgy érzem,hogy be is tudom fejezni, nem abba hagyni a közepén vagy folyton mgszegni. szerinted hány hónap alatt tudnám leadni a 6 kilót amit szeretnék?:)
az esti gyümölcs nem a legjobb ötlet.
fehérjét egyél este.
a túró ideális vacsora.
vagy hús némi zöldséggel.
a kocogás meg teljesen jó ötlet.
az külön jó,hogy nem nekiugrasz,hanem fokozatosan csinálod.
a guggolást azért betehetnéd az edzésedbe,hogy az ízületek izmok elég erősek legyenek a kocogáshoz.
http://www.youtube.com/watch?v=JEy0gfE-5YA
heti 2x,3x30at minimum.
2012. szept. 3. 00:53
5/10 szabolcs007 válasza:
Futás előtt tekerd be a hasad fóliával vagy valami hasonlóval. Kicsit csörögni fogsz,de jobban izzadsz.
Kaját oszd be,inkább sokszor egyél keveset,mert a tested elraktározza zsírként, ha egyszerre eszel sokat, mert nem tudja egyszerre feldolgozni.
Pékárút kerüld, teljes kiörlésűre válts át.
Műzli,csirkemell,barnarizs,tojás ilyenek nagyon jók diétához.
Az étrend a legfontosabb, arra figyelj oda.
2012. szept. 3. 00:58
6/10 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik meg a kommentek is, én még annyit tennék hozzá, hogy a futás , bicajozás - ezek a legjobb kardió edzések, emellett ha heti 2-3 Béres Alexandrát vagy Rubint Rékát csinálsz, akkor az még hatékonyabb :) sok sikert hozzá! Én is már sokszor elhatároztam , de mindig feladom, most kezdtem nem rég újra :D
2012. szept. 3. 02:06
Az mire jó, ha jobban izzad futás közben, mert betekerte a hasát fóliával? A vizet úgyis pótolnia kell utána, és egy csomó ásványi sót is veszt tök fölöslegesen.
2012. szept. 3. 07:46
8/10 anonim válasza:
a fólia az nem jó ötlet. :) de nagyon jól haladsz irigyellek is érte. :) én is elkezdtem már nem egyszer futni. most újra neki állok.
2012. szept. 3. 08:17
miért akarsz lefogyni? a magasságodhoz bőven jó ez a súly.
2012. szept. 3. 08:27
10/10 A kérdező kommentje:
lehet, de kinezetre nem nezki jol..es koszonom szepen a valaszokat:)
Kapcsolódó kérdések: