Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a módszerrel letudok...

Ezzel a módszerrel letudok fogyni?

Figyelt kérdés
egy hete kezdtem. eljárok futni heti 5x.fokozatosan haladok elore.ma például már 35 percet futottam 5x 4p futás,3p gyaloglás..és ezt viszem egyre feljebb.hallottam már olyat is hogy a futás nem olyan jó.hogy van ez? nekem a hasamból kéne leadni.(tudom,hogy nincs helyi fogyás) itthon annyira nem szeretek edzeni Rubint Rékára vagy ilyesmi.kellene? vagy a futás is elég? az evésre úgy figyelek oda,hogy nem megyek le mekibe meg nem eszek csokikat,chipset stb.. viszont ha éppen mondjuk tojás van reggelire azt eszem, de ha baguette azt is megeszem.. vagy ha anya tésztát csinál ebédre ugyan úgy megeszem.este 6 után már csak maximum almát eszek.szerintetek ez igy jó lehet? vagy változtatnom kéne? mennyi idő után kezdhetnem el látni a fogyást? 160cm 58kilo 17/L
2012. szept. 2. 23:09
 1/10 A kérdező kommentje:
hozzáteszem nem "futok" sehova. nem egésségtelenül szeretnék lefogyni.nekem az is jó, ha több hónapot igényel csak egészséges maradjak,és ne hizzam vissza:))
2012. szept. 2. 23:12
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem alapvetően jónak tűnik. Persze nem fogsz gyorsan fogyni, de ha ilyen nagyjából egészséges életmódot folytatsz, akkor szépen be fog állni a súlyod az egészséges sávba. Egy a fontos: ne a kilókat számold, hanem a testzsírszázalékot. Ha ezt otthon nem tudod mérni (van olyan mérleg, amelyik tudja), akkor egy sima centivel mérd meg a combjaid, karod, derekad, csípőd, nyakad kerületét. Írd is fel, mérheted hetente, mindig ugyanott. Ha ez csökken, de a súlyod nem változik vagy csak kicsit csökken, akkor inkább zsírból fogytál, nem izomból (ez a cél, ettől leszel szép). Persze ez a módszer nem pontos, de még mindig jobb, mint ha csak a súlyodat mérnéd. 1-2 centi eltérés már jelentős.
2012. szept. 2. 23:20
 3/10 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) mivel nem hirtelen csinálok minden elvonást így úgy érzem,hogy be is tudom fejezni, nem abba hagyni a közepén vagy folyton mgszegni. szerinted hány hónap alatt tudnám leadni a 6 kilót amit szeretnék?:)
2012. szept. 2. 23:49
 4/10 anonim ***** válasza:

az esti gyümölcs nem a legjobb ötlet.

fehérjét egyél este.

a túró ideális vacsora.

vagy hús némi zöldséggel.

a kocogás meg teljesen jó ötlet.

az külön jó,hogy nem nekiugrasz,hanem fokozatosan csinálod.

a guggolást azért betehetnéd az edzésedbe,hogy az ízületek izmok elég erősek legyenek a kocogáshoz.

http://www.youtube.com/watch?v=JEy0gfE-5YA

heti 2x,3x30at minimum.

2012. szept. 3. 00:53
 5/10 szabolcs007 válasza:
42%

Futás előtt tekerd be a hasad fóliával vagy valami hasonlóval. Kicsit csörögni fogsz,de jobban izzadsz.

Kaját oszd be,inkább sokszor egyél keveset,mert a tested elraktározza zsírként, ha egyszerre eszel sokat, mert nem tudja egyszerre feldolgozni.

Pékárút kerüld, teljes kiörlésűre válts át.

Műzli,csirkemell,barnarizs,tojás ilyenek nagyon jók diétához.

Az étrend a legfontosabb, arra figyelj oda.

2012. szept. 3. 00:58
 6/10 anonim válasza:
Nagyon jól hangzik meg a kommentek is, én még annyit tennék hozzá, hogy a futás , bicajozás - ezek a legjobb kardió edzések, emellett ha heti 2-3 Béres Alexandrát vagy Rubint Rékát csinálsz, akkor az még hatékonyabb :) sok sikert hozzá! Én is már sokszor elhatároztam , de mindig feladom, most kezdtem nem rég újra :D
2012. szept. 3. 02:06
 7/10 anonim ***** válasza:
Az mire jó, ha jobban izzad futás közben, mert betekerte a hasát fóliával? A vizet úgyis pótolnia kell utána, és egy csomó ásványi sót is veszt tök fölöslegesen.
2012. szept. 3. 07:46
 8/10 anonim válasza:
a fólia az nem jó ötlet. :) de nagyon jól haladsz irigyellek is érte. :) én is elkezdtem már nem egyszer futni. most újra neki állok.
2012. szept. 3. 08:17
 9/10 anonim ***** válasza:
miért akarsz lefogyni? a magasságodhoz bőven jó ez a súly.
2012. szept. 3. 08:27
 10/10 A kérdező kommentje:
lehet, de kinezetre nem nezki jol..es koszonom szepen a valaszokat:)
2012. szept. 3. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!