Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a modszerrel le lehet...

Ezzel a modszerrel le lehet fogyni? (lent)

Figyelt kérdés
elkezdtem a 6 utan nem evest, naponta probalok 5x enni kisebb adagokat(edesseget probalom kizarni,egeszseges etelek)..plusz a futast. eddig meg nem nagyon birom.olyan 10 percet tudok csak lefutni de remelem ez majd megy feljebb:)162 centi,58 kilo vagyok.en igazabol nem is a kilokat szamolom csak amit latok magamon..elegge aranytalan vagyok mert a labaimmal mondhatni megvagyok elegedve, de a hasam nagyon pufi.ugy nezek ki mintha par honapos terhes lennek. tudnatok adni erre is valami tanacsot? tudom, hogy nincs helyi fogyas.. de valami otlet hatha:) 17/L

2012. aug. 27. 15:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Lefekvés előtt 2 órával már ne egyél! Este 8-kor már az ágyban vagy? Mert ha nem akkor enni kell! Gondolom még tanulsz. Ami éhesen, korgó gyomorral nem fog menni. Főleg ha egyetemre mész, ahol még éjfélkor is tanulni kell alkalom adtán.
2012. aug. 27. 16:10
 2/2 anonim ***** válasza:

Amit az első írt annak valóban igaza van, ez a hat utáni nem evés egy nagy baromság. Alvás előtt ne egyél már 2-3 órával, le ne feküdj éhesen! Futás helyet ajánlom a sétálást, de nem azt a sétafikálást, hanem, gyors tempóban, erőltet tempóban, mintha sietnél, keményebb, mint a futás és sokkal hatásosabb

fogyáshoz. Az nagyon helyes, hogy nem a kilókat figyeled.

Tudnám még ajánlani Rubint Réka vagy esetleg más tornás videókat is pluszban.

2012. aug. 27. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!