Szia! Én azért nem szeretem az emosokat /most az igazi emos életérzésűekről beszélek/, mert imádok élni, ők meg nem... a többit meg azért nem szeretem, mert csak pózerek
2009. aug. 2. 21:29
12/20 anonim válasza:
Mert sok hülye ember semmit nem tud elfogadni, ami más, mint a "normális". Nekem személy szerint semmi bajom az emókkal, a lányok szépek, a fiúk meg szexik. És nagy tévedés, hogy az emóknak világfájdalmuk van, meg depisek, nekem az összes emo barátom full boldog:D
2009. aug. 3. 11:57
13/20 anonim válasza:
kedves utolsó: Ha azok boldogok akkor azok pózerek. Mégis akkor miért emok ha majd kicsattannak a jókedvtől? Jesszus mennyire tudatlan vagy. AMúgy meg a fiúk sexik??? háhá röhögnöm kell. Egy férfi nem attól sexi hogy kisminkeli magát, meg a hajára rákeni a lónyálat hogy a szemébe lógjon és nem hord csőnadrágot. Ezek esetleg egy lánynak elmegy, de hogy egy pasinak!
2009. aug. 3. 12:00
14/20 anonim válasza:
az emo egy mai divatirányzat,majd pár év múlva szégyelleni fogják,és nem ismerik el hogy valaha emosok voltak.most épp nagyon "menő",azt hiszik jó ez a hovatartozás,valójában fogalmuk sincs mennyire személytelenek.gőzük sincs mi a valódi emo jelentése(ami tényleg a sírás,szomorúság) csak a külsőséget látják.
szánalom a köbön,az értelmével nincsenek tisztában,és még nekik áll feljebb ha valami fórumon kidobják a nevetséges képüket,mint röhej tárgyát...
2009. aug. 3. 14:32
15/20 anonim válasza:
ma 12:00
Kösz a "választ", igazán jót nevettem rajta.
Szerintem te vagy tudatlan:P A pózerek azok, akik folyton sírnak, meg vagdossák magukat drága, de Te nyilván ezt nem tudod, mert TUDATLAN vagy. És szerintem az emo fiúk szexik, lesz*rom mit gondolsz, ez az én véleményem, és kész.
2009. aug. 3. 20:45
16/20 anonim válasza:
20:45
Most hiéba ismétled el amit én mondtam szóról szóra, attól még te vagy a tudatlan. De most komolyan ember? Tényleg azt hiszed hogy azok a pózerek akiket te mondtál? háháhá. Igaz vagdossák magukat, de csak hogy felhívják magukra a figyelmet. Annyira gyerekes vagy még, mint a "pasijaid" akik mellesleg csajnak is randák lennének.
2009. aug. 3. 20:58
17/20 anonim válasza:
tegnap 20:58
Nagyon aranyos vagy, ahogy erőlködsz, de te nyilván semmit sem tudsz erről, különben kushadnál. Mielőtt én fikázódni kezdek, először utánanézek, hogy egyáltlaán mit is szidok, nem csak a sztereotípiákra hagyatkozok.
Éppen ezért nem hinném, hogy ygerekes lennék, veled ellentétben.
2009. aug. 4. 11:35
18/20 anonim válasza:
*gyerekes
2009. aug. 4. 11:35
19/20 anonim válasza:
Persze, hogy nem hiszed el hogy gyerekes vagy. Miért is tennéd? Szerintemnem jó helyen néztél utána ennek az EMO dologknak, mert akkor nem írtad volna azt a sok hülyeséget. És mi az hogy idézem: "kushadnál". Kusolhatnál? még így sem értelmes. Ha neki futsz mégegyszer ennek az utánanézésnek (amit nagyon ajánlok, mert vmit nagyon félreolvastál), akkor ajánlom, hogy egy magyar szótárrt vagy hasonlót is vegyél elő.
2009. aug. 4. 16:41
20/20 Sexylady válasza:
öm figyusz... eddig a vitán kívül álltam, de már nem bírom... az emo szó az angol emotion szóból ered, ami érzelmest jelent, vagyis az eredeti emosok, nem bírnak az érzéseikkel, mindent túlreagálnak, és igenis ők vagdossák magukat... aki csak a divat miatt, vagy azért mert tetszik neki a divattól függetlenül a stílus, az pózer... manapság már az emo-nak lett egypár ága, pl a coloremo, ami a színeskockás övek, és egyéb kiegészítők falhasználásából, a negatív hangnem mellőzéséből "készül el". de ez szintúgy csak divet, semmi mélyebb dolog nics mögötte... ennyit tudok, remélem nem szavaztok le:) ha nem így van, akk bocsi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!