Hogy jön be nektek ez a fajta hajstílus? Lenézhetnek érte mondjuk egy "hivatalosabb helyen" ahol külalakról itélik megaz embereket és nem a fellépésükről? (rövid feltarajozott. Kép is van)
Ma már egyre kevésbé szólnak meg ilyenek miatt. A haj az extrémen kívül bármilyen lehet. A tetoválás és a pc viszont még mindig negatív hatást vált ki.
Az én cégemnél legalábbis így van. A hajad nem lehet pl. pink, de lehet raszta. A tetkót el kell takarni, a pc-et ki kell venni munkaidőben. Bele van írva a házirendbe, és szól is érte a főnök.
Naggyon bejön nekem :D Dehogy néznélek le, azt látnám, hogy adsz magadra, és divatos is vagy :D Nyugottan hordd így a hajad, ha fiú lennék nekem is ilyen volna :D
17/L
Köszi szépen a válaszokat!:D Minél hamarabb megcsináltatom ilyenre, sokat dobtatok a döntésemen!!:) :D
A 08:57-es írta h nem lehet pink, de mondjuk raszta lehet.
Szerintetek ha egy kis pirossal vagy zölddel (inkább zölddel) megtúrbóznám a tetejét, persze izlésesen, az milyen hatást vált ki? Jót? És az már sok lenne?
08.57 vagyok
Nálunk nem tűrné meg a főnökség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!