Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért itélik el az olyanokat...

Mért itélik el az olyanokat akik EMOsan öltözködnek?

Figyelt kérdés

Én nem tudom,nekem bejönnek ezek a dolgok,gondolkoggyatok már egy kicsit!ez is egy divat!különleges embereknek! én mostanában kedveltem meg! de csak mint divat,természetileg nem! ha tehetem olyan ruhákat vásárolok! ez ugyanolyan mint a PlayBoy,az is bejön:P

kösszike a válaszokat(löre is utolag is)

2009. márc. 31. 17:40
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
12 éves lány volnék
2009. márc. 31. 17:42
 2/19 anonim ***** válasza:
74%
Én nem ítélem el. De nem tetszik (érted! ízlések és pofonok) Sokkal jobban tetszenek a laza fiatalok színes ruhákban, természetes színű hajjal, diszkrét sminkkel.
2009. márc. 31. 17:45
 3/19 anonim ***** válasza:
97%
azért ítélik el sokan, mert egy 12-14 éves tini feketében, halálfejes cuccokban mászkál. mert én 20 évesen se használok annyi sminket buliba! mint ők egy sima hétköznapra. mert fel akarják hívni magukra a figyelmet azzal hogy ők mennyire egyediek. Kár hogy reggel minden második 13 éves így jön szembe velem az örsön... számomra ízléstelen és elfogadhatatlan ez az öltözködés, a smink, és a haj.
2009. márc. 31. 18:00
 4/19 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert mint te is divatemo vagy. Divat, divat DIVAT!!! Általánosságban azok akik "emosak" azok szintén divatemok. Ez annyit tesz, hogy fogalmuk sincs az igazi stílusról, és csak (mint te is írod) divatból "majmolják" a stílust. Nem érdekli őket, nem tudják az eredetét, és csak csinálják. A másik, EREDETI (!!!!) stílus képviselőit azért ítélik el sokan, mert csak önsajnáltatni tudják magukat. Szidják az életet, és nem érdekli őket semmi. Azt hiszik ha a szemükbe lóg a hajuk, és ki vannak mázolva 500 tonna sminkkel az a menő... Pfff... A divatemok is mázolják magukat.

Le pontozhatsz nyugodtan, nekem ez a véleményem.

Ja, és ezt hallani mindenkitől!

2009. márc. 31. 18:08
 5/19 anonim ***** válasza:
20%

majd kinövöd, és akkor majd meglesz róluk a véleményed. amugy énis voltam emo, élvezd ki minden percét, amikor bármit felvehecc bármivel, mert az jóó.

de ha kinövöd, egy perc alatt fox megvilágosodni =)

velemis ígyvolt.

és hidd el jobb így. ez a világ rendje

2009. márc. 31. 18:08
 6/19 anonim ***** válasza:
63%

Az Emo elég tág fogalom. Én személy szerint három fajtájukat különböztetem meg. A divatemokat, a plázaemokat, és az igazi, régi emokat. A divatemokkal az a baj, hogy nem tudják, miről szól ez az egész, hogy mi ellen lázadnak. Csak

bégetnek a nyájjal, mert azt hiszik, ez a trend! A plázaemoknak aztán tényleg nincs semmi köze ehhez az irányzathoz. Rózsaszín csilli-villi cuccokban járják a bevásárló központot,disco zenét hallgatnak és öngyilkos gondolataik támadnak, ha nincs az ő méretükben a legújabb playboyos felsőből.Az igazi emok mások. Velük nincs semmi bajom. Igényes, sötét smink, fekete haj, és tisztábban vannak azzal, hogy ez egy punk irányzat. Nem nyávognak, nem vagdossák magukat, csak tisztában vannak vele, hogy a társadalmunk szétporladóban van, és ezért inkább nem kívánnak részt venni benne.

Neked azt javaslom, először is gondolkozz el azon, hogy mit is jelent az emo....

2009. márc. 31. 18:20
 7/19 anonim ***** válasza:
94%

"Nem nyávognak, nem vagdossák magukat, csak tisztában vannak vele, hogy a társadalmunk szétporladóban van, és ezért inkább nem kívánnak részt venni benne."

Társadalmunk? Máshol is vannak emok..

2009. márc. 31. 18:44
 8/19 anonim ***** válasza:
87%
Tudod,sokáig nem tudtam h miért utálják annyian az emósokat.De most már tudom.Pontosan az olyan majmoló lib@k miatt,mint te vagy!Ez emo nem egy divatirányzat!
2009. márc. 31. 19:22
 9/19 anonim ***** válasza:
69%
Emohoz hogy jön a playboy nyuszi. A Playboy kéne hogy jelentsen neked vmit, ha tényleg playboy rajongó vagy, és ennek semmi köze nem lehet az emohoz. Mi jó abba hogy a fiúk hosszú fekete lenyalt hajjal, meg festett körmökkel rohangásznak az utcán, halál zenét hallgatva, tutti befutók halálmadárnak. Nem beszélve a lányokról. Annyira gáz ez a halálfej. 20 éves vok, én is követem a divatot, de már akkor hányni tudtam volna a halálfejtől amikor még csak a neten olvastam h ez lesz a divat, és nem akartam elhinni hogy lesz aki ezt fel is húzza. A másik hogy a sok 20kg vasággyal együtt hogy néz már ki azokba a rettentően szűk nacikba, de az a baj hogy még a 80kg-os csajok is próbálkoznak úgy öltözködni... pfújjjj.
2009. márc. 31. 20:00
 10/19 anonim ***** válasza:
43%
Basszus... a Playboy-t ne keverjétek már bele az emoba. Hogy mondhatja vki azt hogy emo és szereti a playboy-t is. Stílustalan vagy, de nagyon. A Playboy olyan szimbólum, olyan érték, amit sajnos most már nem vesznek annyira komolyan mint régen. Látom, ti tizen pár évesek, veszitek a gagyibbnál gagyibb playboy másolatokat, nyaklánc, fülbevaló, és annyira szánalmas hogy mellette ott van a pólón a halálfej. Ez hol emo, és hol playboy szeretet?!
2009. márc. 31. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!