Mért itélik el az olyanokat akik EMOsan öltözködnek?
Én nem tudom,nekem bejönnek ezek a dolgok,gondolkoggyatok már egy kicsit!ez is egy divat!különleges embereknek! én mostanában kedveltem meg! de csak mint divat,természetileg nem! ha tehetem olyan ruhákat vásárolok! ez ugyanolyan mint a PlayBoy,az is bejön:P
kösszike a válaszokat(löre is utolag is)
Kulonleges embereknek?:D Minden 3. tini emo :D Mi ebbe a kulonleges?:D
Kulonben, a 'gondolkoggyatok' helyesen gondolkodjatok lenne...
Es mindenben igazat adok az elottem szoloknak.
most nem azért de kikérem magamnak h izléstelen vagyok! utálom a haláljfejet,de birom azt aki igényesen s szépen emo! mint én vagy mint a bnőm vagy a hugom...nem kenek magamra 500tonna festéket sött(őksem!)...csak bejön az ahogyan öltözködnek..halálfej nélkül is lehet valkai emo..sztem! és nem kell a hajánakf feketének lenie!
elmondom nektek hogyha valaki akkor ÉN tudom mia külömség az EMO és aPlayBoy között! hiszen olyan országban élek ahol mind a 2 van sött! én itt nem arrol szol a PlayBoy hogyha nincs olyan nyaklánc akkor flthözveri magát,hanem hogy az igai márkábol vásárol!és követi a szineket!
az EMO sem arrol szol(itt...) hgy vágdosom magam meg a halálon jár az eszem,hanem hogy szeretni a feketét,és jol áll neki ez az egész! ennyih..van akit felpontoztam van akit nem! de látom az sem tuggya mi az EMO meg a PlayBoy aki azt irja h én nem tudom! én 2és fél évog szenvettem depresszioban és nem tuttam kiszokni az EMObol,aztán ujra divatba jött a PlayBoy,és segitett leszokni a halálos gondolataimrol! DE igenis vannak olyanok akknek jolálll az EMOs DIVAT meg van olyan akinek nem és van olyan akinek a PlayBoy áll jol és van akiknek NEM..ennyih
de azért jöhetnek a kommentek mert kiváncsi vagyok!
erről jut eszembe! a mult héten elmentem 2rendőr mellett tiszta feke tuccban,a hajam is elég jol volt beszáritva de smink alig volt rajtam,leszolit a rendőrcsaj:
látom vannak olyan EMOsok akik tuggyák honann jöttkés tuggyák hova mennek és tuggyák honann jött az EMO is meg h hova megy! jo látni h az EMObol kezd eltünni a halálfejes mindennapos öngyilkosságos téma!
azt hiszem hogyha drága anyanyelved gyakorolnád ekkora hitbuzgósággal, mint ahogy ezt a mostanában sajnálatosan felkapott irányzatot véded, hidd el, többre mennél vele. ezt úgy is ki fogod nőni. 12 évesen te több évig szenvedtél depresszióban, de szerencsére jött a playboy és kigyógyított. azt hiszem ez mindent elmond.
12 évesen nem talpig feketében kéne mászkálnod, hanem vidám színekben játszani a barátnőiddel pindúrpandúrost, korodhoz megfelelően
sztem nagyon szép ha valaki úgy öltözködik ^^
főleg ha vékony csinos és nagy szemű ^^^^
nagyon szép tud lenni!! jó szép a világos egzotikus is de ezt is naon szeretem!! ^^
sztem kerüld ki őket engem is mindig csesztetnek (F/13): így az emos, így a meleg, így a stb. XDDD
kerüld ki vannak olyanok akik szeretnek és azokkal törődj^^
Azért ítélik el, mert az emos fiú/lányok azért veszik fel ezt a stílust, hogy kifejezzék vele a biszexualitásukat. Rózsaszín pólóval már nem lehet, mert az már divat lett. A homoszexualitás pedig a legtöbb emberben - akár tetszik, akár nem - visszatetszést kelt. Ennyi a dolog nyitja.
A nő/lány legyen nőies, a férfi/fiú pedig férfias, amennyire tőle telik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!