Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mért itélik el az olyanokat...

Mért itélik el az olyanokat akik EMOsan öltözködnek?

Figyelt kérdés

Én nem tudom,nekem bejönnek ezek a dolgok,gondolkoggyatok már egy kicsit!ez is egy divat!különleges embereknek! én mostanában kedveltem meg! de csak mint divat,természetileg nem! ha tehetem olyan ruhákat vásárolok! ez ugyanolyan mint a PlayBoy,az is bejön:P

kösszike a válaszokat(löre is utolag is)

2009. márc. 31. 17:40
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%
ezért itélnek el minket igazi emokat mer a kis p*** mint te is divatból csinálja ezt ez NEM DIVAT HANEM ÉLETÉRZÉS
2009. ápr. 1. 09:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Én utálom az emokat, mert sztem nagyon gáz ez a stílus, bár egy-két embernek az öltözködése néha megtetszik, de eszem ágába se lenne ilyen ruhákat hordani. És ahogy az elöttem szóló is írta, pont azért gáz mert minden p"csa így akar öltözködni, csak azért mert divat, de arról fogalmuk sincs hogy amúgy mit jelent maga az hogy emo. Én nem értek ehhez, de feltételezem hogy ezzel is kifejeztek vmit, és annak aki emo, ez fontos is.
2009. ápr. 1. 10:25
 13/19 anonim ***** válasza:

Kulonleges embereknek?:D Minden 3. tini emo :D Mi ebbe a kulonleges?:D

Kulonben, a 'gondolkoggyatok' helyesen gondolkodjatok lenne...

Es mindenben igazat adok az elottem szoloknak.

2009. ápr. 1. 17:31
 14/19 A kérdező kommentje:

most nem azért de kikérem magamnak h izléstelen vagyok! utálom a haláljfejet,de birom azt aki igényesen s szépen emo! mint én vagy mint a bnőm vagy a hugom...nem kenek magamra 500tonna festéket sött(őksem!)...csak bejön az ahogyan öltözködnek..halálfej nélkül is lehet valkai emo..sztem! és nem kell a hajánakf feketének lenie!

elmondom nektek hogyha valaki akkor ÉN tudom mia külömség az EMO és aPlayBoy között! hiszen olyan országban élek ahol mind a 2 van sött! én itt nem arrol szol a PlayBoy hogyha nincs olyan nyaklánc akkor flthözveri magát,hanem hogy az igai márkábol vásárol!és követi a szineket!

az EMO sem arrol szol(itt...) hgy vágdosom magam meg a halálon jár az eszem,hanem hogy szeretni a feketét,és jol áll neki ez az egész! ennyih..van akit felpontoztam van akit nem! de látom az sem tuggya mi az EMO meg a PlayBoy aki azt irja h én nem tudom! én 2és fél évog szenvettem depresszioban és nem tuttam kiszokni az EMObol,aztán ujra divatba jött a PlayBoy,és segitett leszokni a halálos gondolataimrol! DE igenis vannak olyanok akknek jolálll az EMOs DIVAT meg van olyan akinek nem és van olyan akinek a PlayBoy áll jol és van akiknek NEM..ennyih

de azért jöhetnek a kommentek mert kiváncsi vagyok!

erről jut eszembe! a mult héten elmentem 2rendőr mellett tiszta feke tuccban,a hajam is elég jol volt beszáritva de smink alig volt rajtam,leszolit a rendőrcsaj:

látom vannak olyan EMOsok akik tuggyák honann jöttkés tuggyák hova mennek és tuggyák honann jött az EMO is meg h hova megy! jo látni h az EMObol kezd eltünni a halálfejes mindennapos öngyilkosságos téma!

2009. ápr. 1. 23:44
 15/19 anonim ***** válasza:
Abból amit leírtál látszik, hogy fogalmad sincs az emókról.
2009. ápr. 2. 15:22
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

azt hiszem hogyha drága anyanyelved gyakorolnád ekkora hitbuzgósággal, mint ahogy ezt a mostanában sajnálatosan felkapott irányzatot véded, hidd el, többre mennél vele. ezt úgy is ki fogod nőni. 12 évesen te több évig szenvedtél depresszióban, de szerencsére jött a playboy és kigyógyított. azt hiszem ez mindent elmond.

12 évesen nem talpig feketében kéne mászkálnod, hanem vidám színekben játszani a barátnőiddel pindúrpandúrost, korodhoz megfelelően

2009. ápr. 2. 21:47
 17/19 anonim ***** válasza:

sztem nagyon szép ha valaki úgy öltözködik ^^

főleg ha vékony csinos és nagy szemű ^^^^

nagyon szép tud lenni!! jó szép a világos egzotikus is de ezt is naon szeretem!! ^^

sztem kerüld ki őket engem is mindig csesztetnek (F/13): így az emos, így a meleg, így a stb. XDDD

kerüld ki vannak olyanok akik szeretnek és azokkal törődj^^

2009. ápr. 6. 13:33
 18/19 anonim ***** válasza:
jah nem vaok meleg se emos XDD
2009. ápr. 6. 13:33
 19/19 anonim ***** válasza:

Azért ítélik el, mert az emos fiú/lányok azért veszik fel ezt a stílust, hogy kifejezzék vele a biszexualitásukat. Rózsaszín pólóval már nem lehet, mert az már divat lett. A homoszexualitás pedig a legtöbb emberben - akár tetszik, akár nem - visszatetszést kelt. Ennyi a dolog nyitja.

A nő/lány legyen nőies, a férfi/fiú pedig férfias, amennyire tőle telik.

2009. ápr. 7. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!