Miért ítélik el az EMO-kat?
Én nem ítélek el senkit az öltözködése miatt, aki ápolt... Szerintem azért nézik le, mert ez divat. Akárki mondja, hogy ő nem divatból csinálja, nem igaz. Csak az nem csinálta divatból, aki kitalálta, a többi meg őt utánozza. Hallott róla, szimpatikus lett neki a stílus, az "életérzés", úgy gondolta ráillik, és elkezdett úgy öltözni. Vagy látta valakin az utcán és szimplán a kinézet tetszik neki.
A másik meg az, hogy az emósok átlagéletkora kb 13-14 év. És ahelyett, hogy saját stílust alakítanának ki (ilyen fiatalon az elég nehéz), inkább lekoppintják másét. Ez ugyanúgy igaz nem csak az emóra, hanem az összes divatirányzatra. Ilyenek mindig is voltak, és lesznek is.
Elsőnek: jó hülye vagy, mi az hogy utálod? Magyarok bmeg, legalább egymást ne ítéljük el mert máshogy néz ki, kit érdekel, hogy hogy öltözik, neki ez tetszik, csinálja.
Vannak itt sokkal nagyobb gondok a "nemzetiségekkel".
Vicces az egész, a legtöbb ember azzal foglalkozik a legtöbbet amit utál. Az egész ország egy nagy kocka, ha már valaki máshogy néz ki, eltér az átlagostól, utálják. Nem az a szánalmas aki mer más lenni, hanem azok akik megnézik őket és beszólnak.
Mielőtt elkezdene a sok okos itt basztatni, nem vagyok emo, csak a véleményem írtam le.
19:03-as vagyok
amúgy a punkokat is elítélik, főleg a cigányok(meg is verik őket), pedig nekik kussolni kéne addig amíg a szüleink pénzéből élnek.
19:07
Még nekem van beszűkült tudatom, hááh. Nem akarok 13 éves kis izé lány lenni mert mondjuk fiú vagyok XD
13 évesen nem lehet saját stílusa az embernek, persze, hogy nézelődik melyik stílusba illik. Emo, discos, punk, rocker vagy marad egy átlagos ember. Igen, szánalmas, hogy 13 évesen festik a hajukat, meg kiló vakolat rajtuk. Na mindegy most nem fogok regényt írni.
Mindenkinek saját dolga, hogy néz ki. Mindenki foglalkozzon saját magával, senki sem tökéletes.
És köszönöm, de nem kérek kioktatást.
19:10
Higgye azt h ettől menő és "sztár", majd idővel rádöbben, hogy NEM az. Ez meg már az ő dolguk, ne mi törjük rajta magunkat, van nekünk is más bajunk.
18:51, teljesen egyetértek veled abban, hogy inkább legyen saját stílusuk. Én sem vagyok emo csak érdekelt, hogy mégis miért utálják őket a legtöbben.
Ez már nem neked, hanem mindenkinek:
Nem a ruha teszi az embert és attól még, hogy emo nem kell utálni. Ők is ugyanolyan emberek, mint mi, csak más rajtuk az öltözék. És szerintem valaki arra legyen büszke, hogy ő más mint a többi. Nem arról van szó, hogy ő ki akar tűnni. De legalább van saját elképzelése, stílusa.
És köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!