Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ítélik el annyian a...

Miért ítélik el annyian a szőkített hajúakat?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom itt, hogy a szőkített hajúakra rámondják, hogy nagyon "mű". Könyörgöm, ha feketére festi nem "mű"? Eddig azt hittem arra mondják ezt, ha valaki össze vissza van műtve...

Nekem pl. nagyon világos, hamvasszőke hajam van, jól érzem magam így, nem érzem magam műnőnek!

2009. szept. 27. 13:15
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
71%
Mivel ez a legfeltűnőbb hajszín, őket tartják a leghiúbbaknak.
2009. szept. 27. 13:17
 2/22 A kérdező kommentje:
Nekem rengeteg komplexusom van a külsőmmel kapcsolatban (ami sokak szerint marhaság), csupán azért festettem be mert jobban áll a világos, kicsit szeplős bőrömhöz. Ehhez képest megkaptam már, hogy plázacica vagyok. Pedig nagyon nem. Csak figyelek az öltözékemre és szeretem a szőke hajszínt.
2009. szept. 27. 13:20
 3/22 anonim ***** válasza:
30%

Mert nem tudnak értelmesen gondolkodni!...

Én is szőke vagyok és mindenki olyan kis izének néz..., habár nem vagyok sem ribi, sem műnő!

Láttam fekete hajút, akin nem volt egy természetes testrész sem, és persze a szőkék, vörösek közt is akadnak ilyenek.

De ez az egész nem a hajszínen múlik!

Most akkor nem lehet senki szőke, aki nem akarja, hogy k.rvának tekintsék?

Mekkora butaság, könyörgöm...

A szőkék tényleg feltűnőbbek. Ha elmész egy buliba (pl.) csak ez a hajszín világít, a többiek (a sokaság...mert most a sötét haj a divat!) belevegyülnek a környezetükbe.

Az osztályomban csak 2 lány szőke, az egyik én vagyok. :)

A többi tizen-akárhány barna...szóval ez egy hülye felfogás, az egyik leghülyébb, szerintem!...

Vagy irigység, de ha nem az, akkor nem tudom mi...tényleg!

Most jöhetnek a barnák, hogy "ők aztán lesz.rják a szőkéket" stb., de úgyis tudjuk mi a helyzet...

2009. szept. 27. 13:25
 4/22 anonim ***** válasza:
86%

Első vagyok. Az emberek 99%-a első benyomás alapján dönt, az életben tanult sztereotípiákhoz alakítva.

Ez a dolog szerintem ösztönös. Nemigen lehet változtatni rajta.

Annyit tehetsz, hogy amikor először megszólalsz egy új ember felé, egyből lássa rajtad, te nem a plázacica vagy. Pl. művelt és leleményes benyomást mutatsz. Már ha pl. ilyen vagy.

2009. szept. 27. 13:26
 5/22 anonim ***** válasza:
39%
Mit érdekel mások véleménye, ha tudod hogy nem vagy plázacica? Szerintem mindenkinek gáz a festett haj ( kivéve a középkorú/idősebbkorúaknál, akik esztétikai okokból festik a hajukat), mi a francnak kell festeni a hajat?
2009. szept. 27. 13:27
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
én már évek óta szőkítem a hajam ami eredetileg sötétbarna. és mindenki azt mondja sokkal jobb, sőőt aki így ismert meg az nagyon meglepődött mert azt hitte én gyári szőke vagyok :) szerintem nem attól lesz valaki mű hogy szőkíti a haját, mert ha az természetesnek hat akkor semmi gond nincs vele. szóval ha én esetleg ilyet olvasok egyáltalán nem veszem magamra.
2009. szept. 27. 13:28
 7/22 anonim ***** válasza:
69%

Utolsó vagyok :)

Jajj milyen buták az emberek, Istenem...

Rám is annyian mondták már, hogy plázacica vagyok csak azért, mert derékig érő szőke hajam van...

És akinek derékig érő fekete haj társul az agyonszolizott (mivel a fekete nem passzol a fehérhez...) bőréhez?? Na akkor az milyen?...

Furi egy dolog ez a szőke-nő téma...

8/22 anonim ***** válasza:
65%

13:05-ös

"Én is szőke vagyok és mindenki olyan kis izének néz" LOLXDXD Azért az IQ szint megvan...

9/22 anonim ***** válasza:
71%
bocs 13:25-ös
2009. szept. 27. 13:29
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

A 13:25 és 13:28 (utolsó) egy csajhoz tartozik...

:DD

2009. szept. 27. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!