Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért ítélik el annyian a...

Miért ítélik el annyian a szőkített hajúakat?

Figyelt kérdés

Nagyon sokszor olvasom itt, hogy a szőkített hajúakra rámondják, hogy nagyon "mű". Könyörgöm, ha feketére festi nem "mű"? Eddig azt hittem arra mondják ezt, ha valaki össze vissza van műtve...

Nekem pl. nagyon világos, hamvasszőke hajam van, jól érzem magam így, nem érzem magam műnőnek!

2009. szept. 27. 13:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
3. válaszra: Úgy ítélnek meg az emberek, hogy közben művészettörténésznek készülök, 3 nyelven tudok (illetve plusz egyet nem soká kezdek, egy másikat meg magamtól tanulgattam). Nem magamat akarom ezzel fényezni, csak akkora baromság ez a szőke nő= hiú és buta és plázacica dolog, hogy sokszor kiakadok rajta.
2009. szept. 27. 13:34
 12/22 anonim ***** válasza:

Micsoda???

Látom te nem tudsz olvasni a sorok között... :DD

Szóval: mindenki olyan kis cicásnak néz meg stb. (így érthetőbb??:p)...nem vagyok az, persze, barátom van, tanulok és legjobb vagyok az osztályomban, ami tele van barnákkal, különórákra jártam nagyon sokáig (főleg zene meg sport), k.rva jól rajzolok és az IQ szintem van olyan magas, mint a tiéd, legalábbis szerintem...

Persze te lehet mindenben jobb vagy, mint én!!! ;)

Nem értem minek ilyenek az emberek...kötekedj máshol, kérlek...Oks?

Ja és elfelejtettem azt még leírni, hogy vallásos lelkületű suliban járok. ;)

2009. szept. 27. 13:35
 13/22 anonim ***** válasza:

13:30

Megnyugtatlak, hogy nem..

2009. szept. 27. 13:37
 14/22 anonim ***** válasza:
Szerintem az emberek nagy része nem tudja az árnyalatnyi különbségeket megfogalmazni. Valószínűleg, egyszer látott egy rosszul szőkített hajú nőt, és abból ítélt. Pedig nagyon sok szép szőke hajszín van, és ha nem üt el túlzottan a viselője bőrszínétől és jellemétől, akkor abszolút természetesnek hat. 5 évig volam vörös, 9 évig szőke, jelenleg natúrbarna (saját, eredeti hajszínem, lenövesztettem). Amíg szőke voltam, volt tüsi rövid hajam, és voltak lapockáig érő loknijaim, volt extrém, majdnem fehér hajszínem, és szolid sötétszőke is. Csak az extrémszőkére mondták, hogy mű, mert olyan volt, mint egy albínó haj, és ehhez már túl sötét volt a bőröm.
2009. szept. 27. 13:38
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

13:35 vagyok.

Látod Kérdező? Épp ez az...hogy olyan bunkón tudnak viselkedni az emberek, hogy az hihetetlen...

Én sem szerettem volna fényezni magam, de már nagyon kiakaszt ez a téma...

Nekem pl. elsőre sikerült a KRESZ, maximális pontszámmal és idegen nyelven...

Szóval a kedves nemtudomhányas-kötekedős válaszolónak: légyszi inkább foglald le magad mással, a netezés talán nem neked való, mivel nem tudsz normálisan "szólni" valakihez és ez aztán gázos ügy......

Bocsika!

2009. szept. 27. 13:39
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Vallásos lelkületű suliba?XD anyám...Te tényleg okos lehetsz...
2009. szept. 27. 13:39
 17/22 anonim ***** válasza:
0%

Jujjjj...te még nem hallottál olyanról....

Bocsika!!

;)

2009. szept. 27. 13:41
 18/22 anonim ***** válasza:

13:41 vagyok

Te okosabb, szebb, ügyibb vagy, mint én, Ok?

Rádhagyom! ;)

Csak hagyjuk már...

Na hali

2009. szept. 27. 13:44
 19/22 anonim ***** válasza:
54%

"Jujjjj...te még nem hallottál olyanról....

Bocsika!!

;)"

Látod , kedves kérező? Az ilyenek miatt van ez a sztereotipia a szőkékről..

2009. szept. 27. 13:56
 20/22 anonim ***** válasza:

Ja persze...és az XDXDXDLOL (vagy micsoda) jobb...peeersze... :)

Mit kellett volna írni? Jaj te még erről a dologról nem hallottál...elnézést kérek..." Ja..

Ha már abba is belekötsz, amit írtam és bamásoltál...hát...

Na tényleg megyek tanulni!

Sziasztok

2009. szept. 27. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!