Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Önök mennyire ítélik el ezt?

Önök mennyire ítélik el ezt?

Figyelt kérdés
ti mennyire ítélitek el azt aki kínaiban vásárol?
2010. febr. 26. 20:41
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
bocs hogy magáztam, de csak így fogadta el. xD
2010. febr. 26. 20:41
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem szinte csak kínaiból vannak ruháim, mivel az én kis városkámban nincsenek más boltok nagyon. Én egyáltalán nem ítélem el a hozzám hasonlókat.
2010. febr. 26. 20:45
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

:D:D:D:D:D:D

Nincs abban semmi. Élő példa most épp suliba tényleg nagyon sokaknak ugyanolyan farmerja van és kínais, lépten nyomon belebotlok abba a nadrágba :P

2010. febr. 26. 20:46
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Semennyire! mindenkinek a magánügye,hogy hol és mit vásárol.

Különben a méregdrága árúk jelentős része is egyre rosszabb minőségű,akkor meg inkább olcsó legyen.

2010. febr. 26. 20:51
 5/20 anonim ***** válasza:
27%
Nem ítélem el, de azt azért már ne mondjuk hogy a minöségi cuccok(drágábbak) rosszabb minőségüek.Csak ennyi. De am semmi baj nincs vele. Én mondjuk ritkán szoktam akkor is ha nem találok valamit a "rendes" boltokba. Amugy meg convers adidas nike cipöre is rá van irva h made in Chine.:)
2010. febr. 26. 20:57
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire. :) Mindenki maga dönti el, hogy hol vásárol. Nem ruha alapján ítélem meg az embereket, ha kedves, akkor nekem aztán mindegy hogy honnan öltözködik:)
2010. febr. 26. 21:25
 7/20 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat.:D
2010. febr. 26. 21:27
 8/20 anonim ***** válasza:
86%

Én nem a kínaiban vásárlást ítélem el, mert én is szoktam kínaiban vásárolni. De azért a kínaiból sem mindegy, hogy mit vesz meg az ember. Van, akinek az egész öltözékéről ordít, hogy kínai, mindenén rajta vannak a csilivili feliratok meg egyéb kínaira jellemző díszítések és az ronda, ízléstelen.

Szóval ha azt mondják valakire megvetően, hogy tetőtől talpig kínaiban van az nem azt jelenti, hogy azzal van baj, hogy kínaiban vásárol, mert lehet, h nem is ott vette attól még ezeket a cuccokat, hanem azzal, hogy mennyire ízléstelen.

Szerintem többnyire mindenki vásárolt már kínaiban, csak van, akiről nem mondod meg, mert annyira ízlésesen tudja kombinálni, kiválasztani a ruháit.

2010. febr. 26. 21:29
 9/20 anonim ***** válasza:
43%
Én csak kínaiban vásárolok eredeti kínai minőséget. Nem tudom elképzelni hogy hogyan lehet valaki olyan igénytelen, hogy indonéz 400 Ft-os tornacipőt vásárol a 700 Ft-os minőségi kínai lábbeli helyett.
2010. febr. 26. 22:12
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
nem itélem el.
2010. febr. 26. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!