Önök mennyire ítélik el ezt?
:D:D:D:D:D:D
Nincs abban semmi. Élő példa most épp suliba tényleg nagyon sokaknak ugyanolyan farmerja van és kínais, lépten nyomon belebotlok abba a nadrágba :P
Semennyire! mindenkinek a magánügye,hogy hol és mit vásárol.
Különben a méregdrága árúk jelentős része is egyre rosszabb minőségű,akkor meg inkább olcsó legyen.
Én nem a kínaiban vásárlást ítélem el, mert én is szoktam kínaiban vásárolni. De azért a kínaiból sem mindegy, hogy mit vesz meg az ember. Van, akinek az egész öltözékéről ordít, hogy kínai, mindenén rajta vannak a csilivili feliratok meg egyéb kínaira jellemző díszítések és az ronda, ízléstelen.
Szóval ha azt mondják valakire megvetően, hogy tetőtől talpig kínaiban van az nem azt jelenti, hogy azzal van baj, hogy kínaiban vásárol, mert lehet, h nem is ott vette attól még ezeket a cuccokat, hanem azzal, hogy mennyire ízléstelen.
Szerintem többnyire mindenki vásárolt már kínaiban, csak van, akiről nem mondod meg, mert annyira ízlésesen tudja kombinálni, kiválasztani a ruháit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!