Önök mennyire ítélik el ezt?
abszolút nem ítélem el...vannak nagyon király cuccok.Azokon viszont nevetek,akik azt hiszik ha olcsó cuccot akr akkor menjen a kínaiba..VAnnak olcsóbb boltok is.
Az meg hogy csilli millis meg "Ízléstelen"...Igazából mindenkinek van egy saját ízlése és ha ezt tökéletes kielégítik a rikító ruhák már jó is.
Én szoktam mindenhol... Csili-Vili cuccot sose vennék kínaiban, mert gáz. az nem stilus. :D Az rajság. :D
Kedves Kérdezö! 2es vagyok matekból de a többiböl 4-5 akkor BUTA vagyok ?:D
Kis előitéletes liba..
(ha már az előitéletnél tartunk...)
Nem ítélem el, sőt folyton próbálom magamat ráerőszakolni, hogy ott vegyek ruhát, vagy turiba, de nem megy!
Most miért dobjak ki az ablakon 5ezret, ha a kínaiba ill turiba ugyan az 500-2000 Ft. De ahogy bemegyek egy ilyen helyre rögtön visz is ki a lábam.
10:49
nem vagyok előitéletes, de azok az emberkék tényleg buták.. tehát akkor tisztelet a kivételnek. :D
Nem biztos, hogy a kínaiban minden olcsóbb! sőt!
csak egy kis utánajárás
nem ítélem el...
nem mindig tudom megvenni a márkás cuccokat.és hát nálunk ,,gáznak" számít ha valaki kínaiban vásárol.ilyen a mi sulink... :S tehát ha valamit veszek a kínaiban,és kérdezik hogy hol vettem mert TÖKJÓ,akkor azt mondom hogy valamelyik plázában/ apámmal vettük ausztriában(mert ő ott dolgozik.)
15/L
utolsó
ez az..
hogy ezt csomóan csinálják sztem, de akkor már miért nem vallja be mindenki?
én bevallom, mert ne izgat mások véleménye. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!