Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Önök mennyire ítélik el ezt?

Önök mennyire ítélik el ezt?

Figyelt kérdés
ti mennyire ítélitek el azt aki kínaiban vásárol?
2010. febr. 26. 20:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

abszolút nem ítélem el...vannak nagyon király cuccok.Azokon viszont nevetek,akik azt hiszik ha olcsó cuccot akr akkor menjen a kínaiba..VAnnak olcsóbb boltok is.

Az meg hogy csilli millis meg "Ízléstelen"...Igazából mindenkinek van egy saját ízlése és ha ezt tökéletes kielégítik a rikító ruhák már jó is.

2010. febr. 26. 22:33
 12/20 A kérdező kommentje:
értem köszi a válaszokat, csak ugy vettem észre, hogy a buta, mármint tényleg pl. hármas matekból , szal a buta újgazdag gyerekek, azt fordítják az okosabb átlagos anyagi helyzetű gyerekek ellen, hogy NÉHA a kínaiban vásárolnak..
2010. febr. 26. 22:35
 13/20 anonim ***** válasza:
70%

Én szoktam mindenhol... Csili-Vili cuccot sose vennék kínaiban, mert gáz. az nem stilus. :D Az rajság. :D

Kedves Kérdezö! 2es vagyok matekból de a többiböl 4-5 akkor BUTA vagyok ?:D

Kis előitéletes liba..

(ha már az előitéletnél tartunk...)

2010. febr. 27. 10:49
 14/20 anonim ***** válasza:

Nem ítélem el, sőt folyton próbálom magamat ráerőszakolni, hogy ott vegyek ruhát, vagy turiba, de nem megy!

Most miért dobjak ki az ablakon 5ezret, ha a kínaiba ill turiba ugyan az 500-2000 Ft. De ahogy bemegyek egy ilyen helyre rögtön visz is ki a lábam.

2010. febr. 27. 11:58
 15/20 A kérdező kommentje:

10:49

nem vagyok előitéletes, de azok az emberkék tényleg buták.. tehát akkor tisztelet a kivételnek. :D

2010. febr. 27. 14:30
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos, hogy a kínaiban minden olcsóbb! sőt!

csak egy kis utánajárás

2010. febr. 27. 16:19
 17/20 anonim ***** válasza:

nem ítélem el...

nem mindig tudom megvenni a márkás cuccokat.és hát nálunk ,,gáznak" számít ha valaki kínaiban vásárol.ilyen a mi sulink... :S tehát ha valamit veszek a kínaiban,és kérdezik hogy hol vettem mert TÖKJÓ,akkor azt mondom hogy valamelyik plázában/ apámmal vettük ausztriában(mert ő ott dolgozik.)

15/L

2010. febr. 27. 19:32
 18/20 A kérdező kommentje:

utolsó

ez az..

hogy ezt csomóan csinálják sztem, de akkor már miért nem vallja be mindenki?

én bevallom, mert ne izgat mások véleménye. :D

2010. febr. 27. 19:42
 19/20 anonim ***** válasza:
már miért kéne elítélni??Én örülnék,ha lenne pénzem rá,de addig marad a turkáló...ott biztos nincs kínainak kinéző utánzat..amúgy meg elég drága lett az is..ráadásul én kínai származású vagyok,szóval... :D
2010. febr. 28. 18:51
 20/20 anonim válasza:
Én nem ítélem el mert sok embernek csak arra van pénze ,és ruhára mindenkinek szüksége van ,az állam hozzáállását azt el ítélem (nem kell adózniuk)
2010. márc. 17. 02:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!