Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Miért ítélik el őket annyian?
ugyanmár..
te láttál olyan lányt aki így néz ki és nem buta meg felszínes?? mert én még nem
Ez azért van, mert nekem is vannak divatos cuccaim, pár semmi mű nincsen rajtam még is úgy nézek ki "plázacica" ..
és még sem vagyok se buta, se felszínes..
csak a sok olcsó riba*c majmolja a népet ;) (:
szia:)
én nem ítélem el az ilyen lányokat:) mindenki úgy öltözik, ahogyan szeret és ahogyan jól érzi magát:)
és szerintem az a legnagyobb baj, hogy sokat külsőről ítélnek...és én is ismerek olyan lányt, aki barbie baba stílusú, mégis nagyon kedves, aranyos és egyáltalán nem nagyképű:)
én úgy gondolom előbb meg kell ismerni, beszélgetni kell egy lánnyal/fiúval, és ezután véleményt alkotni:)
19/l
Bocs csak siettem XD szóval ez nem azért van mert nekem is vannak divatos cuccaim x'D
*bár
Én sok ilyennel találkoztam már... de tényleg mind nagyon buta volt. Osztálytársam is csupa mű volt, szőke szilikonos szolicica, tény hogy kedves volt de nagyon buta és mindenki ki is használta.
Tény hogy csak a buta nők rondítják el magukat mindenféle mű dolgokkal, mert ők a legjobbak akarnak lenni... de miért így? Műmellektől, óriási ajkaktól senki nem lett még szebb...sőt inkább csak ront az összképen. Normális értelmes nő nem csinál ilyet.
Bármennyire is meglepő, az ilyen közkedvelt "plázacicák" a legjobb barátnők. Sokkal megbízhatóbbak, mint akik féltékenyen sziszegnek rájuk.
Aki még nem találkozott eggyel se az értelmes fajtából, gyanítom, burokban él.
13/L
én se értem miért utálja mindenki az ilyeneket?! van egy barátnőm mindig is trendi volt és menő gyönyörű haja van tökéletes alakja szép arca porcelánbőre jól öltözködik egy kicsit kihívóan és mindig is kiváló volt a suliban csak ötösei vannak kedves, és róla is mindenki azt mondja hogy milyen kurv@ ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!