Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Miért ítélik el őket annyian?

Figyelt kérdés
Feszes farmernacik,leggingsek,világmárkák,szilikon száj-mell,kicsi kabátkák,műszempilla,hello kitty,masnik,extra magassarkúk...Lehet,hogy teljesen normálisak.Csak azért mert szeretik a csilli-villi cuccokat és olyanok,mint egy barbie baba,nem feltétlenül buták és felszinesek.
2010. febr. 28. 15:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
54%

Én nem ítélem el őket... talán mert én is így nézek ki :)

Igaz rajtam minden eredeti. Nem szeretem a mű dolgokat, de tény, hogy a Hello Kittyért oda meg vissza. Sokan beszóltak már nekem, hogy amit eddig elértem az semmi. Biztos apuci elintézte ,nem így van. Az angol felsőfokúnál is gyanusítgattak, hogy biztos lefeküdtem a tanárral...persze. A hasonlókat nem veszem fel, szeretem a cukiságot, de nem látom rózsaszínben a világot(néha jobb volna). Hogy miért ítélnek? Irigyek, ők nem úgy néznek ki, nem tehetik, vagy nem is akarnak olyanok lenni, mint "mi". Irigyek, ha jók a jegyeim, irigyek ha új a felsőm, és irigyek mindenre. Felszínes pedig szerintem az aki a külső alapján ítél. A külső alapján ítél?...sajnálom.

Tény, hogy sok édes, kedves barátnőmet kihasználták már, de résen kell lenni...ez már másik sztori. Remélem megkaptad a választ a kérdésedre.

2010. febr. 28. 19:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Én ismerek lányt, akinek szíve csücske a Hello Kitty, aranyos meg kedves lány, de ugyanakkor buta és felszínes. 13 (na jó 15)felett már illik ebből kinőni.
2010. márc. 2. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!