Mi a véleményetek az ilyen lányokról? Miért ítélik el őket annyian?
Én nem ítélem el őket... talán mert én is így nézek ki :)
Igaz rajtam minden eredeti. Nem szeretem a mű dolgokat, de tény, hogy a Hello Kittyért oda meg vissza. Sokan beszóltak már nekem, hogy amit eddig elértem az semmi. Biztos apuci elintézte ,nem így van. Az angol felsőfokúnál is gyanusítgattak, hogy biztos lefeküdtem a tanárral...persze. A hasonlókat nem veszem fel, szeretem a cukiságot, de nem látom rózsaszínben a világot(néha jobb volna). Hogy miért ítélnek? Irigyek, ők nem úgy néznek ki, nem tehetik, vagy nem is akarnak olyanok lenni, mint "mi". Irigyek, ha jók a jegyeim, irigyek ha új a felsőm, és irigyek mindenre. Felszínes pedig szerintem az aki a külső alapján ítél. A külső alapján ítél?...sajnálom.
Tény, hogy sok édes, kedves barátnőmet kihasználták már, de résen kell lenni...ez már másik sztori. Remélem megkaptad a választ a kérdésedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!