Magas lányok! Ti hogy látjátok, előny a magasságotok vagy inkább hátrány?
én 175 cm vagyok 12 évesen :) Én szeretem is meg utálom is..
szeretni azért szeretem mer hosszúak a lábaim és minden mutat rajt, és mindenki irigykedik, meg a kosárlabda az életem így nem bánkódom ha magas vagyok :) utálni azért utálom mert meg kellett műteni a térdeimet a magasságom miatt mivel túl sokat nőttem kevés idő alatt..
Igaz, én már nem vagyok magas, de régebben kicsi koromban én is az voltam, szóval átérzem!
Nos valakinek a cuki típusú lányok jönnek be, valakinek a nőiesek. (és ezt lányokra is értem) Kinek mi tetszik.
Egy a lényeg: ha nehéz is, akkor is húzd ki magad és legyél büszke a magasságodra! Nem szép az ha valaki emiatt görnyed, csak egyenesen! Hosszú lábaid vannak, én pl. rövidnadrágban pont a rövid lábaim miatt elég viccesen nézek ki :DD Szóval hordj szoknyát, rövidet, ami jól esik, emeld ki magadon azt ami szép! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!