Alacsaony lányok! Nektek előny vagy hátrány a magasságotok? A fiúk hogy viszonyulnak hozzátok?
én előnynek tekintem. a fiúknak tetszik, hogy picike vagyok, olyan kis aranyosnak tartanak. de hátrány, hogy mindenhol sokkal fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok. összességében szeretek alacsony lenni, legalább nem vagyok magasabb mint a fiúm:)
egy 156 centis lány:)
Én is nagyon alacsony vagyok, 154 centi, de szeretek ilyen pici lenni. Mindig én vagyok a legkisebb, meg a legaranyosabb és mindenki segíteni akar nekem, ami általában jól jön;)
A fiúk is szeretik hogy pici vagyok, védelmezni akarnak, vigyáznak rám, és úgy kezelnek mint egy törékeny porcelánbabát. Az az érem másik oldala, hogy nyújtózkodnom kell, amikor csókolózunk, neki meg lehajolnia, és elég viccesen festhetünkXD
én is előnynek tartom, mert mindenki aranyosnak tart (picike és aranyos)
nem mellesleg a joból keveset adnak!!!! :P :)
én 153cm vagyok, és én is nyújtózkodom a barátomhoz csókolózás közben :S de nembaj, mert már megszoktam :)
és igenis SZERETEK ALACSONY LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
én nem nagyon szeretek alacsony lenni (160cm)
de van egy jó oldala: sose leszek magasabb a pasiknál, még magassarkúban sem :D
én még fejlődésben vagyok,de a 160cm-mel én voltam a legkisebb az osztályban...
Ha választanom kéne akkor is alacsonyabb lennék,mint magasabb,mert ha valaki magas és még ahoz felvesz jó magassarkú cipőt az már nagyon fura.Viszont ha alacsony vagyok akár 8-9cm-s magassarkút is nyugodtan felvehetnék nem lenne fura.Ráadásul egy magas nő magassarkúban általában magasabb a fiúnál ami szerintem előnytelen.
14/L
Én is szeretek alacsony lenni, főleg, hogy a barátaim (fiúk) se sokkal magasabbak nálam. Én 162 vagyok, ők 175 körül. Ha magas sarkút veszek fel rendesen szorongok, hogy magasabb vagyok. Szeretek pici lenni, sőt a párom is szereti, hogy pici vagyok.
23 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!