Alacsaony lányok! Nektek előny vagy hátrány a magasságotok? A fiúk hogy viszonyulnak hozzátok?
Figyelt kérdés
2009. aug. 4. 22:38
11/17 anonim válasza:
énis szeretek alacsony lenni, a stílusomhoz ez jobban áll...:D
12/17 anonim válasza:
158 cm vagyok, még soha nem származott hátrányom belőle. Maximum annyi, hogy a koncerteken mindig előre kellett állnom, de ez is csak jó volt... Én úgy veszem észre, hogy a pasiknak ez bejön. Sok alacsony barátnőm van, őket sem szólta meg még senki sem a magasságuk miatt. Ráadásul a vásárlásnál sem hátrány, mindig egyértelműen a legkisebb méretet kell kérjem. :D
13/17 anonim válasza:
előny!!!!!!!!!!!! Imádok 163 cm lenni. Fiúknak is bejön,ismerőseim hangoztatják, hogy jobb, mintha 180 cm lennék :) Hátrány nacivásárlásnál van csak, de hát elmegyek a varrónőhöz és levágja a hosszú szárát.
14/17 anonim válasza:
Én is nagyon szeretek alacsony lenni, nem csak a fiúk miatt, mivel annyira nem is vagyok vékony és törékeny :D Az viszont tényleg nem a legjobb hogy csóknál mindig lábujjhegyre kell állnom :( Remélem már nem fogok nőni, nekem így pont megfelelő a magasságom :) 157cm/17/L :)
15/17 anonim válasza:
én 160 cm vagyok, és szerintem előny. a barátom mondta, hogy többek közt azért tetszettem meg neki, mert "olyan kis aranyos" vagyok:) szerintem tök hülyén néz ki, ha egy lány magasabb a fiúnál...
16/17 anonim válasza:
én meg magas vagyok. és szeretek az lenni. minden jól áll, hosszú lábak és még pár ilyen apróság. senki nem arról beszélt h egy lány magasabb a pasijánál hanem, hogy magas. az,hogy magasabb e az egyáltalán nem tartozik ide.
17/17 anonim válasza:
Hát én fiu vagyok de nem lenen jobb szerintem ha 1 lány magasabb lenne nálam, én 182cm vagyok. 14/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!