Chicco Trio S3 és Espiro Vector Air 3:1 babakocsi? Tapasztalatok, vélemények? Előny, hátrány?
Bár nekünk egyik sem volt, de én a Chicco-t választanám. Nekünk hasonló "működésű" babakocsink volt (Peg Perego Pliko P3), és nagyon szerettem (kb. annyi a különbség köztük, hogy a Plikonak kis bolgyókerekei vannak). Ráadásul a Chicco "nagyobb" márka, megbízhatóbb (nekünk az etetőszék és az utazóágy volt Chicco, soha nem volt velük semmi gond).
Meg nekem az Espiro kinézetre sem igazán tetszik...
Nekünk Chicco Trio Tour4 van, a hintázónk és az etetőszékünk is Chicco. Magát a márkát csak ajánlani tudom. Nekem a 4 kerekű változatot könnyebb volt mozgatni, meg stabilabb érzésem volt azért nem S3-at vettünk, de kinek a pap...
Ahogy néztem ugyanazt tudja mint ez az Espiro. Mindkettő jó választásnak tűnik.
Köszönöm szépen!
A peg prego tetszett először nekünk is aztán amiatt vetettük el mert két kezes a tolókar.. és úgy olvastam róla hogy nem valami praktikus.
És már annyira nem is tetszik.
Marad ez a kettő. élőben még nem próbáltam. talán úgy könnyebb lesz a döntés!
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!