Megmondanátok? Szeretnénk majd örökbefogadni. Építkeztünk és sajnos nem jön a baba és aláírtunk a szocpolnak. Szólnátok róla? Nem tudom, hogy előny vagy hátrány lenne e?
Hát nem teljesen jól tudjátok. Én már ezt megérdeklődtem. Akkor nem kellene visszafizetnünk a szocpolt ha én az "államilag" támogatott 3 vagy 5 lombikprogramon részt vettem volna és az nem sikerülne.
Értitek?
Persze akinek nincs pénze erre az el is áshatja magát szerintem.
Egy lombikprogram úgy hogy államilag támogatott ugy is 300e pénz ha már nincs rá támogatás akkor 1 milla.
Hát igen akinek nincs pénze tovább menni az vállalja a következményeket. Nagyon durva szerintem is.
Utolsó vagyok.
Még nem láttam a kommented amikor válaszoltam, tehát igen pontosan így van ahogy írtad.
Bankban dolgozom, hitelekkel foglalkozom (már amikor nem gyesen vagyok) ezért tudom.
300 ezer egy lombik? Ez tuti?
Egyébként találni kell egy jó orvost, rászánni egy kis pénzt (ha van), aki igazolja, hogy "túl vagytok" már mindenen!
Ismerős talált ilyet, nekik nem kellett visszafizetni!
Hát úgy tudom kb 200e a gyógyszer. Plusz a dokinak is adni kell.
És most nehogy azt mondjátok, hogy nem kell adni neki hiszen ti is jól tudjátok hogy mennek a dolgok.
Amúgy tényleg vannak lefizethető orvosok?
Nahát nem semmi! De én azért ettől is félnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!