Szerintetek előny vagy hátrány, ha egy férj tud főzni?
Mindenképpen előny! Bárcsak az enyém is tudna :) mert én utálok :(
de miért lenne hátrány?
Persze minden készség előny.
A tudás még csak egy dolog a hajlam is sokat számít meg a tudás minősége.
A férjem tud pár ételt - hagymás rostélyos,sült csirke, pörkölt, rántotta,- de nem kérem hogy főzzön.
Éhen nem halna de nincs befogva hogy főzzél szivem..
Előny
Bármit megtud,ha 1x megcsináljuk együtt,utána leirom neki hogy hogy kell,részletesen,onnantól 1-2 étel kivételével nagyon finomra meg tud mindent.
Sőt,van jópár kaja amit csak ő csinálhat.
Plussz ami dagasztós,azt ő csinálja (meg a gép mióta van),de kisajátitotta,mondván én gyenge vagyok dagasztani,ő az erős:D
nem ellenkezek,hanem élvezem
Előny lenne nekem.
Sajnos mindketten bénák vagyunk a konyhában.
Szerintem nálam rosszabbul senki nem főz. Én még a sima főtt tésztát is elrontom, de néha még az előfőzött mirelit kajákat is :(
Szerintem kétoldalú az érme....
előny: ha te nem tudsz, vagy beteg-rosszul vagy stb akkor a párod megcsinálja, ki vagy szolgálva
hátrány: hiába szeretsz kotyvasztani netalán, de beleszól, hogy bezzeg ő így vagy úgy csinálná és akkor finomabb lenne
Nálunk a férjem a teán és a vajas kenyéren kívül semmit nem tud és ez így van jól :)
Az érmés vagyok :)
Pontosan, és sokan erre nem gondolnak. Mert azért csak egy kicsit megalázó, hogy elvileg ugye a nőnek kell tudnia főzni az évszázados-ezredes szokások alapján. S a férfiak igencsak durván tudnak megnyilatkozni.
Én pl. a falra másznék de legalább ráborítanám, ha beleszólna a főzésbe. Nem is teszi, csak ha szólok, (reggeli, ebéd, vacsora mikor mi) akkor jön mindenki rohanvást az asztalhoz. :)
Szeretek és elvileg tudok is főzni-sütni. A férjem imádja a főztömet és a kicsim is. Egyszer meg is jegyezte az anyós, hogy de jól van tartva, mert már pocakot eresztett (meg úszógumit is, holott mikor megismerkedtünk baromi sovány volt :D ) erre a párom: Hát jobban is főz mint te :) azt hiszem ettől dagad a bögyöm rendesen.
Nálunk előny. Mindig megdícsérem, nem akarom, hogy elmenjen a kedve.
Persze ő nagyon szereti az én főztömet, de ha valami nem sikerül a legjobban, akkor megmondja a véleményét, de nem akadok ki rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!