Magas lányok! Ti hogy látjátok, előny a magasságotok vagy inkább hátrány?
Hali!
Én nem nszeretek magas lenni...
minden barátnőm alacsnyabb,nem hordhatok magassarkút,és még a kinézett fiúnak is (csak) az avolt a baja velem,hogy hozzá túl magas vagyok...ő a harmadik ilyen fiú...
Igazából helyes fiúk nincsenek ilyen magasak.:(
u.i.:lenne valami tippetek hogy milyen ruhában tűnhetek alacsonyabb?
Vagy akármilyen ehez kapcsolódó tipp.
Eddig nem nagyon kaptam használható tippet.
xxx
14 éves vagyok,174 magas.Tudom,hogy nem vészesen magas,de azért,még nőni fogok...remélem nem sokat.Én büszke vagyok a magaságomra,és amiótta magassarkút hordok(persze nem olyan magasat)elnemtudommondani mennyi dicsérő pillantást,szép bókot kaptam a férfiaktól.És tudom,hogy most ribancnak tartanak egyesek,de így van.Vállald fel és elfogadják a testalkatod.Nehogymár csak az legyen ember aki 165 centi!
179 magas vagy.Pont annyi mint Nicole Kidman-övé volt Tom Cruise
Említsem a 180 magas Gisele Bündchen akivel DiCaprio járt?
Rihanna 173 centi,mégis esküneki 10 centis magassarkúban tipog!
Annyi sztár,modell,szépségkirálynő van olyan magas mint te
és kihozta magából a legtöbbet! És rengeteg férfi van aki bármit megtenne értük.Szóval fel a fejjel! :)
Én is az 190-es kategóriába tartozok, szóval aki 170 vagy 180 az még mindig jobb helyzetben van. Néha úgy érzem, hogy én is olyan vagyok, mint más. Viszont az elefánt érzés sokszor megvan. Utálok bezárva lenni más emberekkel (busz, lift), mert olyankor valami trollnak érzem magam, hiába vagyok vékony. Sajnos engem is sok szenvedés ért a magasságom miatt:
- ha társaságba kerülök a következők a kérdések: Kosarazol? Hány cm vagy?
- sokszor kicsúfoltak az emberek és talán emiatt is utálom sokszor a tömeget
Mindenesetre ahogy idősödöm, úgy sikerül magam talán nagyjából elfogadni, mást nem tehetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!