Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez mért jó nekik? Igazuk...

Ez mért jó nekik? Igazuk lehet? Van kép is.

Figyelt kérdés

Nas én telt lány vagyok.

156 cm ,69kg.Tudom soknak tünik,de nem tartom magam kövérnek. Tudom,h fogynom kéne kicsit,törekszem is.

Nagy a cicim,van pocakom,combom.De jol érzem magam a börömbe,vagy is jol érezném,ha a mama és anyu nem csesztetnének..Ők folyton mondjak,h diétázzak ,mert nem vagyok igy szép,amiota ők ezt igy mondják,amikor bele nézek a tükörbe,egy tehenet látok,azt látom,h vastag a kezem, a lábam,h nagy a hasam.Pedig legbelül tudom,h nincs igy,de még is igy látom magam.Pasiknak is tetszem,sose volt gondom a pasizással.. [link] [link]

Amiota mondogassák még azt is utalom,ha fényképeznek,mert a képeken is egy dagadékot látok

2012. júl. 13. 00:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Nekem az a véleményem, hogy nem vagy vékony, ennek ellenére fantasztikus tested van, remekül oszlik meg a súly ott, ahol kell. Úgyhogy próbáld figyelmen kívül hagyni a véleményüket, amíg törekszel, ahogy mondtad, a fogyásra, addig semmi gond, mert tényleg nagyon jól nézel ki.

23/F

2012. júl. 14. 15:02
 22/22 anonim ***** válasza:

hűű ne fogyjál semmit, öcsém nagyon dögös vagy :D

kíváncsi vagyok hogy járnál-e kevesebbet nyomó sráccal xD Az szokott számítani am?

F18 (183cm 65kg)

2012. júl. 19. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!