Ez mért jó nekik? Igazuk lehet? Van kép is.
Nas én telt lány vagyok.
156 cm ,69kg.Tudom soknak tünik,de nem tartom magam kövérnek. Tudom,h fogynom kéne kicsit,törekszem is.
Nagy a cicim,van pocakom,combom.De jol érzem magam a börömbe,vagy is jol érezném,ha a mama és anyu nem csesztetnének..Ők folyton mondjak,h diétázzak ,mert nem vagyok igy szép,amiota ők ezt igy mondják,amikor bele nézek a tükörbe,egy tehenet látok,azt látom,h vastag a kezem, a lábam,h nagy a hasam.Pedig legbelül tudom,h nincs igy,de még is igy látom magam.Pasiknak is tetszem,sose volt gondom a pasizással.. [link] [link]
Amiota mondogassák még azt is utalom,ha fényképeznek,mert a képeken is egy dagadékot látok
Nekem az a véleményem, hogy nem vagy vékony, ennek ellenére fantasztikus tested van, remekül oszlik meg a súly ott, ahol kell. Úgyhogy próbáld figyelmen kívül hagyni a véleményüket, amíg törekszel, ahogy mondtad, a fogyásra, addig semmi gond, mert tényleg nagyon jól nézel ki.
23/F
hűű ne fogyjál semmit, öcsém nagyon dögös vagy :D
kíváncsi vagyok hogy járnál-e kevesebbet nyomó sráccal xD Az szokott számítani am?
F18 (183cm 65kg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!