A kigyúrt pasik miért hiszik azt, hogy elég a puszta megjelenésük ahhoz, hogy nekik legyen igazuk?
Első: Ez igaz, de nem érzik, hogy ezzel önmagukat csapják be? Végül is ok, hogy teli van az ember önbizalommal, de az adott problémát valójában nem oldotta meg, csak a látszat mutatja azt az adott pillanatban.
Második: Ez is jó :-) Nem várok semmit amúgy, még gyerek koromból emlékszem egy plakátra. Nem tudom már mit reklámozott, de a szlogen megmaradt a fejemben: " Az ész, vagy a nyers erő a nyerő?". :-)
első vagyok.
én ugyyan nő vagyok,de pontosan tudom mennyivel jobban érzem magam a bőrömben, ha úg nézek ki ahogy szeretném. Még nekem is önbizalmat ad. Sportolok is érte minden nap.
A "kigyúrt" nem jelenti azt, hogy buta.
A férjem is "kigyúrt" többdiplomás vezető beosztású ember. Ő is akkor érzi jól magát, ha megvolt a mindennapi edzés. De ennek semmi köze ahhoz,hogy valakinek mennyyiy esze van.
A világ akkor működne jól, ha a két lehetőség közül valamelyik jobban érvényesülne, mint jelenleg (a kettő lényege ugyan az):
1: vagy a jól kinéző, vezetőnek tűnő emberek lennének jobban tisztában magukkal
2: vagy pedig a kevésbé vezéralkatú emberek lennének kevésbé befolyásolhatóak a kinézet által
Általában ezekből születik a probléma, sokszor aki jól tudna valamit meg sem szólal, csak azért mert azt hiszi mások jobban tudják. Én is majdnem 190cm vagyok, habár nem olyan széles a vállam, de így is sokszor elég a megjelenésem, ellenben mindig közlöm, ha valamihez nem értek és ha nálam erősebbel kerülök szembe, soha nem hagyom befolyásolni magam a metakommunikáció által, és nem is szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!