Ez mért jó nekik? Igazuk lehet? Van kép is.
Nas én telt lány vagyok.
156 cm ,69kg.Tudom soknak tünik,de nem tartom magam kövérnek. Tudom,h fogynom kéne kicsit,törekszem is.
Nagy a cicim,van pocakom,combom.De jol érzem magam a börömbe,vagy is jol érezném,ha a mama és anyu nem csesztetnének..Ők folyton mondjak,h diétázzak ,mert nem vagyok igy szép,amiota ők ezt igy mondják,amikor bele nézek a tükörbe,egy tehenet látok,azt látom,h vastag a kezem, a lábam,h nagy a hasam.Pedig legbelül tudom,h nincs igy,de még is igy látom magam.Pasiknak is tetszem,sose volt gondom a pasizással.. [link] [link]
Amiota mondogassák még azt is utalom,ha fényképeznek,mert a képeken is egy dagadékot látok
Nekem tetszik az alakod.
Ne azért diétázz, mert mondják, hanem ha Te úgy látod jónak.
Emberek sok mindent mondanak, ami nem is úgy van.
Én összetenném a két kezem, ha ilyen alakom lenne! Sztem jól nézel ki! Egyéltalán nem tűnsz 69 kg-nak!
22/N
Bár én az 50 kg-os csajokat szeretem,neked semmi bajod nem lehet magaddal.A pasik nagy része azokat a csajokat szereti,akiken van mit fogni.
Ne legyen önértékelési zavarod.
Csinos vagy!!!
Érdekes ezeket a hozzászólásokat olvasni, mert én vékonyabb vagyok nálad. Meg csak 57kg a 170cm-hez, mégis tök sok pasi szerint az ilyen testalkat, mint az enyém kövérebb vagy husibb az átlagnál. Tény, hogy most híztam 52kg-ról és nekem az lenne az optimális az alkatomhoz képest. Talán azért mondják, nem értem... vagy csak szimplán sok gyökér pasi jár szórakozóhelyekre. :D
Na, de áttérve rád. Szerintem nem vészes. Persze van egy pici a hasadon meg a lábad sem pálcika, ami nem is baj. Ha az összkép stimmel, akkor simán jó vagy így.
22/N
Nagyon jól nézel ki szerintem. Ha te így érzed jól magad a bőrödben, miért változtatnál?
Egyáltalán nem tűnsz hájasnak, hanem inkább izmosnak szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!