Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek gáz, ha...

Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!

2012. júl. 5. 20:49
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok sovány sem!Ha küldenék magamról képet,azzal elárulnám ki vagyok...de egyébként büszkén vállalom az alakom!Amúgysem azt kértem,hogy valaki az alakomat,a súlyomat,és a magasságomat kritizálja!Ha arról van véleményed,tartsd meg magadnak.A kérdés nem erről szól!Elég feszes és domború fenekem van...Egyébként most mérekeztem,57 kiló vagyok.Saccra írtam az 55-öt.Ezzel több önbizalmat nem veszítek,hogy valaki ismeretlenül ,,lehurrog".A barátomnak tetszem,és a többi pasinak is.Ennyi.Egyébként sem azt írtam,hogy ultrakicsi a mellem.Az tény,hogy nem szilikonméretű,de nem is szúnyogcsípés!Fogadok nő írta a hozzászólást...Ja,és a hozzászólók nagy százaléka a kis melleket pártolja,úgyhogy...
2012. júl. 9. 12:23
 32/35 anonim ***** válasza:
Már írtam sokat (xD)de még írnák valamit: hogy nekem jobban tetszik a kis mell de abba is van igazság hogy mi az izmosabb lányokat szeretjük nehogy féreértsd nem azokat a 90 kilós majmokat akiken csak izom van.Hanem addig míg szép
2012. júl. 10. 11:28
 33/35 anonim válasza:
Szeretem a "tenyérbeillő", kerek, formás melleket, amilyen a leírás alapján lehet, nem gáz, tökéletesen szexi lehetsz. (17/F)
2012. júl. 10. 20:08
 34/35 A kérdező kommentje:
Sportolok.Teniszezek,így rajtam is van némi izom :D
2012. júl. 10. 20:17
 35/35 anonim ***** válasza:
Akkor jó!
2012. júl. 11. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!