Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!2012. júl. 5. 20:49
31/35 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok sovány sem!Ha küldenék magamról képet,azzal elárulnám ki vagyok...de egyébként büszkén vállalom az alakom!Amúgysem azt kértem,hogy valaki az alakomat,a súlyomat,és a magasságomat kritizálja!Ha arról van véleményed,tartsd meg magadnak.A kérdés nem erről szól!Elég feszes és domború fenekem van...Egyébként most mérekeztem,57 kiló vagyok.Saccra írtam az 55-öt.Ezzel több önbizalmat nem veszítek,hogy valaki ismeretlenül ,,lehurrog".A barátomnak tetszem,és a többi pasinak is.Ennyi.Egyébként sem azt írtam,hogy ultrakicsi a mellem.Az tény,hogy nem szilikonméretű,de nem is szúnyogcsípés!Fogadok nő írta a hozzászólást...Ja,és a hozzászólók nagy százaléka a kis melleket pártolja,úgyhogy...
2012. júl. 9. 12:23
32/35 anonim válasza:
Már írtam sokat (xD)de még írnák valamit: hogy nekem jobban tetszik a kis mell de abba is van igazság hogy mi az izmosabb lányokat szeretjük nehogy féreértsd nem azokat a 90 kilós majmokat akiken csak izom van.Hanem addig míg szép
33/35 anonim válasza:
Szeretem a "tenyérbeillő", kerek, formás melleket, amilyen a leírás alapján lehet, nem gáz, tökéletesen szexi lehetsz. (17/F)
34/35 A kérdező kommentje:
Sportolok.Teniszezek,így rajtam is van némi izom :D
2012. júl. 10. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!