Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek gáz, ha...

Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!

2012. júl. 5. 20:49
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nem lehet hogy híznod kéne akkor nagyobb lenne?Amugy én is jobban szeretem a kisebb melleket nem a nagy plasztik csöcsöket. De ha linkelnél képet (no arc) Rögtön megmondanám hogy agodnod-e kell :)
2012. júl. 5. 22:05
 12/35 anonim ***** válasza:
Direkt tettem a rosszat idézőjelbe:) Én se a nagy lógós vagy szilikon csöcsökre gondoltam:D Azért vannak jó méretű feszes cicik is:P
2012. júl. 5. 22:06
 13/35 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Hát lehet hogy ha melleted egynagyobb mellű lány van akkor jobban megnézném őt kivéve ha: Szép az arcod és jó kerek a feneked ( szép).De egy házaságba nem az fog számítani mekkora a melled,csak lehet jobban megnézik a nagy mellűeket.Szóval annyit akarok evvel elmondani hogy még jó is .És ha már itt tartunk te szereted a nagy kolbászokat?:DDD (vicc)
2012. júl. 5. 22:08
 14/35 anonim ***** válasza:
Linkeljél ez így nem lehet megmondani. Tenyérbeillő : hát nem tudjuk mekkora a pasidnak a keze. De ha Nagyon kicsi az baj ha nagyon nagyon az is.Középen legyen az a legjobb. Szinten az utolsó voltam:D
2012. júl. 5. 22:14
 15/35 A kérdező kommentje:

Utolsó de tréfás vagy! :) Hát magamról nem nyilatkozom,mert Öndícséret büdös,ahogy mondani szokták,de ha mások véleményér mondom,akkor elég szépnek találnak.A fenekemmel meg vagyok elégedve! :)Hasonló fenekem van (persze a képen nem én vagyok látható! :D )

[link]

2012. júl. 5. 22:16
 16/35 A kérdező kommentje:
22:08-asra írtam az előzőt! :D
2012. júl. 5. 22:17
 17/35 anonim ***** válasza:
Nem rossz :) A melledről is linkelhetsz de az már a tied legyen :)
2012. júl. 5. 22:33
 18/35 anonim ***** válasza:
Már ha csak akrarod :) Amugy biztos jó melled van nem kell aggodni.
2012. júl. 5. 22:35
 19/35 anonim ***** válasza:
Ja és neked is van fenék plasztikád mert annak a csajnak van aki rajta van a képen ? :D
2012. júl. 5. 22:36
 20/35 anonim ***** válasza:
amugy nem akarom elhülyékedni szóval hát ha az én tenyeremet nézzük elég jó melled van.
2012. júl. 5. 22:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!