Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!2012. júl. 5. 20:49
11/35 anonim válasza:
Nem lehet hogy híznod kéne akkor nagyobb lenne?Amugy én is jobban szeretem a kisebb melleket nem a nagy plasztik csöcsöket. De ha linkelnél képet (no arc) Rögtön megmondanám hogy agodnod-e kell :)
12/35 anonim válasza:
Direkt tettem a rosszat idézőjelbe:) Én se a nagy lógós vagy szilikon csöcsökre gondoltam:D Azért vannak jó méretű feszes cicik is:P
13/35 anonim válasza:
Utolsó vagyok.Hát lehet hogy ha melleted egynagyobb mellű lány van akkor jobban megnézném őt kivéve ha: Szép az arcod és jó kerek a feneked ( szép).De egy házaságba nem az fog számítani mekkora a melled,csak lehet jobban megnézik a nagy mellűeket.Szóval annyit akarok evvel elmondani hogy még jó is .És ha már itt tartunk te szereted a nagy kolbászokat?:DDD (vicc)
14/35 anonim válasza:
Linkeljél ez így nem lehet megmondani. Tenyérbeillő : hát nem tudjuk mekkora a pasidnak a keze. De ha Nagyon kicsi az baj ha nagyon nagyon az is.Középen legyen az a legjobb. Szinten az utolsó voltam:D
15/35 A kérdező kommentje:
Utolsó de tréfás vagy! :) Hát magamról nem nyilatkozom,mert Öndícséret büdös,ahogy mondani szokták,de ha mások véleményér mondom,akkor elég szépnek találnak.A fenekemmel meg vagyok elégedve! :)Hasonló fenekem van (persze a képen nem én vagyok látható! :D )
2012. júl. 5. 22:16
16/35 A kérdező kommentje:
22:08-asra írtam az előzőt! :D
2012. júl. 5. 22:17
17/35 anonim válasza:
Nem rossz :) A melledről is linkelhetsz de az már a tied legyen :)
18/35 anonim válasza:
Már ha csak akrarod :) Amugy biztos jó melled van nem kell aggodni.
19/35 anonim válasza:
Ja és neked is van fenék plasztikád mert annak a csajnak van aki rajta van a képen ? :D
20/35 anonim válasza:
amugy nem akarom elhülyékedni szóval hát ha az én tenyeremet nézzük elég jó melled van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!