Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?
Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!2012. júl. 5. 20:49
1/35 anonim válasza:
Nem gáz egyáltalán. Én a kis melleket pártolom
2/35 anonim válasza:
Nem. És, ha a barátodnak megfelel, akkor felesleges ezen problémáznod.
3/35 anonim válasza:
nem gáz, én is inkább a kis melleket szeretem:D
4/35 anonim válasza:
Nem értelek, nem lehetsz homokóra alkat kismellekkel. Rosszul tudod.
Engem amúgy nem zavar.
5/35 A kérdező kommentje:
Na mindegy.Lehet körte...:) A kis mellen nem változtat egy fogalom.Bocsánat,ha rosszul írtam.
2012. júl. 5. 21:28
6/35 anonim válasza:
Engem nem zavar, ha valakinek kicsi a melle. Sőt inkább legyen kicsi és természetes, mint nagy plasztik.
7/35 anonim válasza:
nekem is kicsi 70/b de én 172 cm és 50 kiló vagyok ...engem is zavar de azzal vígasztalódok hogy ehez képest sokan utánnam fordulnak utcán meg strandon is bepróbálkoznak mondjuk lehet csak a popsim miatt mert tangás bikinim van de mindeggy én is szeretnék de attól még bejövök a pasiknak és nem csak a nyomiknak
8/35 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó,egyezünk,mert utánam is meg szoktak fordulni,meg elég sok ,,hódolóm" van,mégis úgy érzem,valamiért hátrányban vagyok a nagyobbmellű lányok miatt.Ha felveszek egy kicsit szivacsosabb melltartót,elég push-up hatást kelt,és úgy mindjárt másabb,mégis kicsit cinknek érzem,hogy egy sima bikiniben,ami nem szivacsos,már nem mutatok magamnak elég jól! :(
2012. júl. 5. 21:55
9/35 anonim válasza:
Senki nem tökéletes. Az is tény, hogy a kis mell nem éppen előny... De, ha ezen kívül rendben vagy, akkor nincs gond. A sok jó adottság elnyomja az egy "rosszat":)
10/35 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam,hogy rossz,csak nem vagyok vele megelégedve.Kerek, "formás",de nem épp nagy.Ahogy a barátom fogalmazott: tenyérbeillő! :)
2012. júl. 5. 22:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!