Ha valakinek nagy a melle, akkor miért kezdik el rögtön támadni azzal, hogy majd 10 év múlva a térdedet veri?
Én annyira haragszok az ilyen megnyilvánulásra.
A nők főleg azok akiknek nincs vagy épp hogy van valami kis mellük azok a legelső alkalommal támadják a nagyobb mellű csajokat.
"A nők főleg azok akiknek nincs vagy épp hogy van valami kis mellük azok a legelső alkalommal támadják a nagyobb mellű csajokat."
Hát, nekem kis mellem van, de soha nem támadtam a nagymellű nőket.
Az én alkatomhoz ez áll jól, sose irigyeltem a nagy melleket.
Nem kell általánosítani, hogy minden kis mellű nő irigykedve, utálkozva támadja a nagymellűeket.
Van ilyen is, persze, de normális nő nem szól be a másiknak, sőt! nem is stíröli a mellét, hogy hogy lóg, vagy hogy nem.
oké még ha így is van, akkor sem kéne senkinek sem megjegyzést tenni ilyen bunkó módon.
Nem teljesen mindegy annak a nőnek, aki ilyet mond, hogy a másik nő hogy fog kinézni évek múlva?
Az a legnagyobb baj, hogy már nem tud mibe belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!