Néhány beszélgetés után illik/el lehet kérni valakinek a telefonszámát?
Figyelt kérdés
mondjuk msnen,vagy hasonlón beszélgetnek.mondjuk volt már valaki aki elkérte tőlem is,de vele barátok lettünk.és van valaki,akitől lehet én is elkérném.szabad?már beszélgettünk többször,olyan is volt hogy szinte minden nap.egy nap kivételével.2 nap meg 2x.illik vagy nem?szerintetetek megadná?nem feltétlenül azért hogy minidg hívjam,csak hogy meg legyen.olyanokra is jó,hogy karácsonyra,szülinapra sms-t küldeni vagy esetleg akkor ha valamit szeretnék neki mondani vagy ilyesmi.2012. febr. 17. 14:27
1/7 anonim válasza:
fontos lenne tudni h te fiú vagy-e vagy a lány, és mennyi idősek vagytok, valamint h hol szoktatok beszélgetni és kb miről?
2/7 A kérdező kommentje:
én 14/L ,ő 21/F.msnen szoktunk beszélgetni.több mindenről,én vettem fel barátnak,ő visszaigazolt,sok mindenről beszélgettünk,többnyire jól kijövünk.de amúgy ő nem magyar.
2012. febr. 17. 14:32
3/7 anonim válasza:
Hát akkor kérd el, ha van vele célod (nem házasságra gondolok) tehát ha pl a közeljövőben össze akartok futni valahol, vagy akartok telefonon is beszélgetni!
4/7 A kérdező kommentje:
hát..talán ...nemtudom.ő amúgy messze lakik,szóval nem is futhatnánk össze.külföldön lakik.de azért remélem csak ő az igazi?csak nem hamisítják,nem?hát mert ő nem akárki..nem egy átlagos dolog.:S.néha biztos beszélgethetnék vele telefonon,lehet.neki mondjuk gondolom ez nem naon fordult meg a fejében.
2012. febr. 17. 14:51
5/7 A kérdező kommentje:
amúgy eddig a beszélgetéseinkkor,a végén írta h ,,talking to you later"vagyis h később is beszélgehetünk.elvileg barátok vagyunk.:)de hogy ő mit gondolna,nem tudom.a profiljára az van írva a telónál h :kérd el-ask,maybe if i know you(ezutóbbi arra utal hogy az aki ismeri?)
2012. febr. 17. 14:54
6/7 anonim válasza:
Szerintem nem illik. 1. mert ez nem "barátság" csak netes ismerettség. 2. gondolom a számlád nem Te fizeted, egy külföldi hívás igen húzós (külföldön élek, horror otthonra telefonálni)
Maradj meg egyenlőre ezen a szinten és ne riaszd el azzal, hogy rányomulsz.
7/7 anonim válasza:
szerintem is hagyd, ha akar vmit majd ő elkéri, ő a fiú. Vmi sztár volna? mert akkor attól tartok át lettél verve.... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!