Illik cserepes virágot adni?
Férjemnek a főnöknőjének csütörtökön lesz a névnapja.
Mit illik és mit nem?
Illik egy szép cserepes virágot adni?
A nő kb 55 éves! Vagy inkább vágott virágot?
Azért vesz mert a főnökei is mindig vesznek az ö névnapjára ajándékot!
szépet igen
(gagyi 200forintosat nem,ami él 3 napig)
vágottat szoktak igazából,vagy bonbont
(bár én a cserepesnek jobban örülök)
Ilyen esetben azt vennék, amit ők szoktak venni.
Ha a kapcsolat egy kicsit közelebbi, nem kizárólag főnök-beosztott, akkor már tudjátok, hogy a feleség egyáltalán mennyire szereti a virágot. Ha sok virágjuk van otthon, akkor símán lehet venni cserepeset is, de előfordulhat, hogy olyat vesztek, ami már van nekik.
Köszönöm szépen!
Férjemnek ők általában bort, pezsgőt, konyakot szoktak venni./ férjem antialkoholista/ :)
Nem nem tudják :)
Főnök, beosztott viszonyban vannak.
A főnökének bort vettünk de úgy gondoltuk egy nőnek mégis jobb a virág. Vagy mégse?
szép cserepes virággal nincs semmi baj
Vágott virág szép szép de egy hét és kipurcan
Köszönöm a válaszokat!
Én is jobban örülők egy cserepes virágnak mint a vágottnak.
Először is mert tovább tart és él a virág.
Én is jobban szeretem a cserepest, főleg télen. Ilyenkor februárban a Valentín-nap, Márciusban a Nőnap miatt iszonyú drágák a vágottak, ráadásul mind hűtősek, egy hét alatt elrohadnak, mégha hűvösre is rakja az ember.
Slusszpoén, hogy én február 15.én születtem a névnapom pedig március 9.én van. Szóval én ezeket egyben kapom.
Orchiearajongó vagyok, rengetegfélém van.
Virágboltban, vagy piacon kell venni, a nagy áruháziak ha hazaviszed hőgutát kapnak, mert szintén hűtősek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!