Cserepes virágot, kattogó faliórát babaszobába? Véleményeket írnátok?
cserepes, vagyis kaspós virág nekünk is van.
A kattógó falióra egyáltalán nincs még a lakásban sem, az már valahogy a múlté.
cserepes virágot :
volt de nem baj ha nem mérgező v. nem tüskés.
faliórát nem tennék sőt digitálisat se .
A növény nem mérgező, tele van a lakásunk virággal, de nem tudom, merjek-e tenni a kislányom szobájába is.
(Hallottam olyat, hogy egészségtelen, de én ezt butaságnak tartom...)
Ha teszek, természetesen olyan helyre teszem, ahol esélytelen, hogy elérje.
Az órát én készítettem neki, kislányos, és igazából sima falióra, csak hallom, ahogy ketyeg:)
Köszönöm a válaszokat!
Szoktunk cserepest tenni a polcára, de valahogy mindig kipusztulnak, nem vagyunk valami kertész zsenik. Nem mintha a cserepeshez sok ész kellene. :) A kattogó órával sincs gond, hozzá szokik a gyerek.
Nálunk nincs óra, de a mamáéknál van, a nagyiéknál meg bim-bam óra is van. Mégis hozzá szokott.
mindig kapok virágot, mindig megölöm :S :) azt hiszem nem értek hozzá... így a lakásban a cserepek gyűlnek :) falióra egész lakásban nincs, digitális csak hifin, dvd lejátszón.
szerintem egyik se gond, a sok virágot zárt légtérben a levegő minősége miatt nem javasolják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!