Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz cserepes virágot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz cserepes virágot vinni randira? Elsősorban lányok válaszát várnám.

Figyelt kérdés
Mielőtt elkezdenétek leoltani olvassátok el légyszi. Van egy lány, aki nagyon tetszik és nagyon különleges, nem átlagos. Most lenne a második személyes találkánk, de sokat bezsélgettünk már, úgy gondolom sikerült valamennyire megismernem. Valamit vinni szeretnék, tudom, hogy szereti az életet és a növényeket. Nem hinném, hogy örülne egy rózsának, amit dobhat ki két nap múlva a kukába. Viszont a szobájában tudom, hogy most éppen nincs virág, korábban dédelgetetett egyet és hiányzik neki. Így is gáz valami különleges virággal meglepni ami nem szárad el és ne adj isten még én is jutok róla eszébe, ha néha ránéz. :)
2012. febr. 1. 15:46
 1/7 anonim ***** válasza:
Hát... ha hosszabb a randi akkor kicsit kényelmetlen lehet neki cipelni. Amúgy ha tényleg ennyire szereti a virágokat, akkor gáznak nem gáz, még örülni is fog neki :)
2012. febr. 1. 15:49
 2/7 Vicuska87 ***** válasza:

Egyaltalán nem gáz, sőt ötletesnek tartom. Mert legalább az nem végzi 2 nap múlva a kukába!

De vigyázz, jól csomagoltasd be a boltba, mert könnyen megfázik!

2012. febr. 1. 15:49
 3/7 Tajparaszt ***** válasza:
Szerintem az előzmények ismeretében jó ötlet. Nem kell neki cipelnie, majd te viszed, egészen odáig ahol lakik, aztán hátha behív egy kólára, érted...
2012. febr. 1. 15:57
 4/7 anonim ***** válasza:

Én a páromtól első randinkra egy cserepes törpe rózsát kaptam. Nagyon örültem neki. Most a virág kinn van a sziklakertünk közepén és gyönyörűen virágzik amikor annak van az ideje.

Nem gáz. Igazán ötletes és ahogyan írtad nem szárad el 2 nap múlva. Szerintem tuti ötlet.

22/L

2012. febr. 1. 16:22
 5/7 anonim ***** válasza:

én azt olvastam hogy rohadtul gáz a lányok 80%-a szerint:D

f18

2012. febr. 1. 16:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Akkor megpróbálom. Ennyit a statisztikákról. :D
2012. febr. 1. 19:06
 7/7 anonim válasza:
omg xD gyengén gáz :)) hát elhalnák ha kapnék egy cserepes virágot:P mivel a lányok magukra nem költenek csokros virágért( többség) szerintem nagyon is örülne neki :p szerintem maradj annál :D pl rózsa.. hagyományos de előnyös :D ééés kéék ha egyedit szeretnél :D annak tuti örülne ;)
2012. febr. 4. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!