Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mire jó az egykét embernek...

Mire jó az egykét embernek hogy ha valakinek boldog párkapcsolata van és irigykedik és próbál keresztbe tenni?

Figyelt kérdés
Sok ilyet láttam és hallottam és én is tapasztaltam hogy sok olyan ember van akinek nem működik a házassága vagy a kapcsolata és próbál belepiszkítani más boldog kapcsolatába és keveri a sz.art és családokat tesz tönkre és kapcsolatokat.Az ilyen embereknek miért jó ez?
2012. febr. 14. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
86%
Mert ilyenek a nők,marják egymást, irigylik egymás örömét.Végül is az egész emberiség ilyen,de a modern világ mindenképpen.
2012. febr. 14. 09:15
 2/8 anonim ***** válasza:

Naaaa, nem szégyenled magad első hozzászóló?

Mi az, h csak a nők?

Nekem csak irigy férfi ismerőseim vannak, bezzeg mi nők!

2012. febr. 14. 09:19
 3/8 anonim ***** válasza:
77%
Én nő vagyok de akármerre jártam a nők egy két nap után bebolondulnak, ha párkapcsolat ha munka vagy bármi más, a nők nem képesek harmóniában élni más nőkkel és ez tény, én ezért dolgozom többnyire férfi csoportban vagy van több férfi barátom.
2012. febr. 14. 09:54
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem pasi akart bekavarni!

Párom lakótársa volt, ha felmentem hozzájuk, vagy elmentem vele valahová, hisztizett. Komolyan. Ilyeneket vágott be hogy: nem értek rá a suliban romantikázni?, hazaérsz vacsira?

Egy idő után úgy éresztem, hogy ők egy pár, és én vagyok a haver!

Aztán nekiállta ANYÓSOMNAK mondogatni, hogy engem más fiúval is szokott látni. Ja, a bátyámmal! Vagy a haverokkal akikkel a párom is jóban volt, szóval tabu voltam nekik.

Okosan csinálta, mert anyósom meg engem kezdett fúrni!

Azóta is azon gondolkozom, hogy nem-e meleg a srác, mert olyan szintem ragaszkodott a páromhoz (már a férjem).

2012. febr. 14. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
régi exem barátja akart bekavarni. A srác elvitte a barátomat nőzni, persze neki azt mondta, hogy valamit segíteni kell neki és menyen már vele, erre egy bárban kötöttek ki. Ez a kedves kis barát aztán gyorsan elmondta nekem, hátha jó össze veszünk. Mivel ez nem sikerült tovább csinálta az ilyen kis húzásait csak mert az ökör állat szerelmes volt belém és nem bírta elviselni, hogy én nem vele vagyok.
2012. febr. 14. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Igen,csak amit ti felhoztok pasikat,hogy bekavartak azok mind kötődtek hozzátok és azt nem viselték el, viszont a kérdező olyanról beszél akinek a másikhoz semmi köze de irigykedik mert annak jól megy az élete.
2012. febr. 14. 13:07
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekünk nő is és pasi is be akart kavarni. De a pasi durvábban. Igen irigyek és azt hiszik elérnek valamit, nálunk csak annyit ért el, hogy azóta elkerüljük.
2012. febr. 14. 13:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam a legjobb barátnőm kavart be anno,de nem kicsit.Az a csaj egyszerűen GONOSZ volt.Régóta ismertem és anno is előfordult ilyen,hogyha kaptam pl egy új gatyát és abban mentem át hozzá,akkor direkt leöntötte.Ezek apróságok.De ezt nagyban is játszotta,pl párkapcsolat.Meggyűlt a bajom azzal a p.csával.

Amúgy van abban valami,hogy a nők összeférhetetlenek,állandóan megy a verseny,hogy ki a jobb és akinek pl összejött valami jó dolog az életében,mondjuk talált párt,azt kicsinálják.Nem véletlenül mondják:ahogy öregszik,úgy hülyül.

Bár a pasik se szentek.Sajnos a nyomorék fajtához is volt szerencsétlenségem.De a pasikban inkább az az idegesítő,ahogy lenézik sokan a nőket.Vagy csak én látom így?Mindegy.Az emberek 90%-a idióta és kész.

2012. febr. 14. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!