Mire jó az egykét embernek hogy ha valakinek boldog párkapcsolata van és irigykedik és próbál keresztbe tenni?
Naaaa, nem szégyenled magad első hozzászóló?
Mi az, h csak a nők?
Nekem csak irigy férfi ismerőseim vannak, bezzeg mi nők!
Nekem pasi akart bekavarni!
Párom lakótársa volt, ha felmentem hozzájuk, vagy elmentem vele valahová, hisztizett. Komolyan. Ilyeneket vágott be hogy: nem értek rá a suliban romantikázni?, hazaérsz vacsira?
Egy idő után úgy éresztem, hogy ők egy pár, és én vagyok a haver!
Aztán nekiállta ANYÓSOMNAK mondogatni, hogy engem más fiúval is szokott látni. Ja, a bátyámmal! Vagy a haverokkal akikkel a párom is jóban volt, szóval tabu voltam nekik.
Okosan csinálta, mert anyósom meg engem kezdett fúrni!
Azóta is azon gondolkozom, hogy nem-e meleg a srác, mert olyan szintem ragaszkodott a páromhoz (már a férjem).
Nálam a legjobb barátnőm kavart be anno,de nem kicsit.Az a csaj egyszerűen GONOSZ volt.Régóta ismertem és anno is előfordult ilyen,hogyha kaptam pl egy új gatyát és abban mentem át hozzá,akkor direkt leöntötte.Ezek apróságok.De ezt nagyban is játszotta,pl párkapcsolat.Meggyűlt a bajom azzal a p.csával.
Amúgy van abban valami,hogy a nők összeférhetetlenek,állandóan megy a verseny,hogy ki a jobb és akinek pl összejött valami jó dolog az életében,mondjuk talált párt,azt kicsinálják.Nem véletlenül mondják:ahogy öregszik,úgy hülyül.
Bár a pasik se szentek.Sajnos a nyomorék fajtához is volt szerencsétlenségem.De a pasikban inkább az az idegesítő,ahogy lenézik sokan a nőket.Vagy csak én látom így?Mindegy.Az emberek 90%-a idióta és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!