Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek soha semmiért nem kell aggódnia? Vagy ez az élet velejárója? Te most mi miatt aggódsz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember mindig talál vmit, ami miatt aggódhat. Én jelen pillanatban munka nélküli vagyok, gondolom, ez elég ok, hogy aggódjak. Persze szerencsére nem vagyok az a nagyon aggódós, szorongós típus (régen az voltam), elég jól kezelem a helyzeteket, de néha azért előjön a rossz érzés, a boldogtalanság.
2012. febr. 18. 13:52
 2/15 anonim ***** válasza:
ezen én is gondolkoztam már.most amiatt,hogy kb 5 tantárgyból fogok jövő hét első felébe írni.meg amiatt hogy valaki tényleg kedvel-e.
2012. febr. 18. 13:54
 3/15 anonim ***** válasza:

Az angol osztályozó vizsgám miatt, az angol középfokú érettségim miatt, a kémia érettségim miatt :DD

Szerintem olyan nincs hogy valaki ne aggódna valamin, amikor hipi szupi az életem, akkor is tudok min aggódni

2012. febr. 18. 13:57
 4/15 anonim ***** válasza:
aggódok egy jövő hétvégi buli várható kimenetele miatt, az érettségi miatt, hogy felvesznek-e egyetemre, hogy össze tudunk-e költözni a barátommal jövőre, aggódok egy egy hónap múlva esedékes fellépésem miatt, stb. mindig van valami pedig most kifejezetten stabilnak mondható a lelki világom:D
2012. febr. 18. 14:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Én egy cipőben járok az első válaszolóval!Én is munkanélküli vagyok és sajnos van egy kisebb egészségügyi problémám is.Jelen pillanatban ezek aggasztanak legjobban.Szerintem mindenkinek van valami gondja-baja,amin rágódik,idegeskedik.Kinek kisebb,kinek nagyobb probléma,viszont általában mindenki az éppen aktuális,saját gondját hiszi a legsúlyosabb problémának,aztán idővel,ha jönnek az újabb gondok,akkor rájön az ember,hogy mindig lehet rosszabb!
2012. febr. 18. 14:02
 6/15 anonim ***** válasza:
Mindig lesz olyan,ami miatt aggódni kell,sajnos.
2012. febr. 18. 14:11
 7/15 anonim ***** válasza:

Én semmiért nem aggódok.

Tudom, hogy mindig jó lesz, és ha jön valami ami rossz, kilábalunk belőle.

2012. febr. 18. 14:30
 8/15 anonim ***** válasza:
az államvizsga miatt
2012. febr. 18. 14:31
 9/15 anonim ***** válasza:
14:30.: Tetszik az optimista hozzáállásod. :)
2012. febr. 18. 14:44
 10/15 anonim ***** válasza:

elfagyott a szennyvízcsövünk

most szorongathatom nyárig !!!

2012. febr. 18. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!