Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan, hogy valakinek...

Van olyan, hogy valakinek soha semmiért nem kell aggódnia? Vagy ez az élet velejárója? Te most mi miatt aggódsz?

Figyelt kérdés
2012. febr. 18. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Most pl a jövőheti vizsgám miatt, amire semmi kedvem tanulni. De szerda után nem nagyon fogok aggódni, max a következő vizsga előtt. Elegem van már az egyetemből. Még félév és vége, többet ne is halljak róla( teljesen mást dolgozok, amit jobban szeretek, de nem akarom 4 és fél év után abbahagyni, anélkül, hogy befejezném, kitudja, mikor jön majd jól)

Azonkívűl amiatt szoktam, hogy vajon sikerül-e eleget fogyjak az esküvőig.

2012. febr. 18. 15:19
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem sincs munkám, se pénzem már és külföldön vagyok :D egy kicsit aggódom, de ha túlaggódom, akkor sem lesz jobb.
2012. febr. 18. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
helló, mit csinálsz külföldön?
2012. febr. 18. 19:29
 14/15 anonim ***** válasza:

dehogyisnem mindig aggódunk valamiért. ha nem is olyan nagy dolgokért de aggódunk.

én azon aggódok h a párommal megint jó legyen a kapcsolatunk, meg hogy a körmöm rendbe jön-e meg még sok minden.....

2012. febr. 18. 20:46
 15/15 anonim ***** válasza:

Azt sem tudom,hogy hol kezdjem...

Aggódom,mert:Édesanyámat gondozom(kb.2éve),amíg nem tudom azt megoldani,hogy egy garzon lakást megkapjon,addig nem mehetek dolgozni(bizonyos okok miatt,itt nem hagyhatom egyedül,főleg huzamosabb ideig),így viszont lehetetlen megélni.Tüzifám sincs már,pár napi adag az egész...+ nyakunkon anyám adósságai,mire törlesztettem az egyiket,jött a másik,majd a harmadik,azt hiszem a héten kaptam a 4.csekket.Szóval írtózatosan élvezem ezt az évet...Ha sikerül a lakás, remélem találok egy megfelelő munkahelyet,szeretném már elkezdeni a saját életem és továbbra is segítenem kell majd az édesanyámat is.Nehéz az élet,ami azt illeti rohadtul irigylem azt,aki 19 vagy huszon valahány évesen azon rinyál,hogy a szülei éppen nem vesznek meg egy parfümöt,vagy nem engedik ide meg oda...Ha jobban belegondolok,nem is mondanám ezt aggódásnak,eddig is megoldottam mindent és tudom,hogy ezután is így lesz,talán csak jó volt kiírni magamból.Bocsánat a regény miatt és köszönöm...:)

2012. febr. 18. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!