Hogyan lehet valakinek ilyen szép formás melle? (kép)
2010. márc. 1. 20:59
2/10 A kérdező kommentje:
de nem egészségtelen minden nap azt hordani?
2010. márc. 1. 21:06
3/10 anonim válasza:
hát a gének:)
nekem melltartó nélkül is kerek és áll, akinek meg szar a melle az vehet fel bármit.
4/10 anonim válasza:
ha ez nem mű akkor push up. Egy nőnek fizikai képtelenség h így álljon magától a melle a gravitáció miatt. És amúgy én nem tudok róla hogy egészségtelen lenne a push up
5/10 anonim válasza:
Tuti,hogy push up, vagy valamilyen túl szoros cucc. :-/ Nekem nem tetszik, eléggé kvás.
6/10 anonim válasza:
ezcsakegy melltartó. nekem pl kicsi mellem van, deha felveszek egy push-up-ot akkor ilyen. azt vedd aminek az oldalában mégegy plusz kidülledő szivacs is van.
amúgy meg nemkell mindennap ilyet hordanod, nemkell mindennap kipakolni a melleidet
7/10 anonim válasza:
Hát ennek a lánynak úgy fel van nyomva a melle... Ráadásul látni, hogy alapból nincs valami nagy melle. Szerintem ez annyira gáz. Melltartó nélkül pedig minden csak nem formás!
8/10 anonim válasza:
Push up, semmi kétség, látszik is a blúza alatt, ha jobban megnézed.
9/10 anonim válasza:
fel van polcolva. melltartó nélkül nem biztos hogy ilyen formás.
10/10 anonim válasza:
Mennyi tömés lehet abban a melltartóban..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!