Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fiúk, szerintetek gáz, ha...

Fiúk, szerintetek gáz, ha valakinek kis melle van?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok.168 cm,55 kg.A barátom,és ismerősök szerint nagyon jó alakom van.Homokóra alkat vagyok.Elég kerek fenekem van,és ,,nőies" csípőm,de a testi adottságaimhoz képest elég kicsi a mellem.A barátom szerint pont tenyérbeillő.Kerek,és formás és ő így szereti,de engem mégis zavar néha,hogy kicsi,mert nincs önbizalmam kivágott ruhákat hordani,meg úgy alapból...Amikor nézelődök a neten,és meglátok egy hozzám hasonló testű lányt,mindegyiknek nagyobb a melle.Szerintetek egy nőnek legyen nagy melle,vagy jó a kicsi ,,tenyérbeillő" is? Normális válaszokat kérek!

2012. júl. 5. 20:49
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
Huh írni se tudok bocs az offért de remélem kielégítő voltam.:D KÉrdezhetsz még ha érdekel valami !
2012. júl. 5. 22:37
 22/35 anonim ***** válasza:
És amikor írtam hogy az előző vagyok nem az előző hanem az előző előtti !
2012. júl. 5. 22:38
 23/35 anonim ***** válasza:
Ember, veled mi van?:D
2012. júl. 5. 22:39
 24/35 anonim ***** válasza:
Ma már jobban vagyok :D
2012. júl. 6. 10:35
 25/35 anonim ***** válasza:

7-es!

A "B" nem kicsi, hanem átlag.

Az "A"/"AA" a kicsi.

A tényleg kicsi mellű lányok nevében "menjetek a...".

2012. júl. 6. 13:06
 26/35 anonim ***** válasza:
inkább a 168 cm , 55 kiló ami rosszul hangzik
2012. júl. 8. 01:44
 27/35 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér!Minden beképzeltség nélkül állíthatom,nagyon jó alakom van!És zt úgy llíthatom,hogy akár minden ujjamra akadhatna pasi...Nem mindegy hogy kin hogy oszlanak el a kilók!
2012. júl. 8. 13:33
 28/35 A kérdező kommentje:
55 kiló egyébként is egészséges!Sehol nincs rajtam felesleg...elég kritikus vagyok magammal,de ezt bártan kijelentem!Sőt,a felső testemre még kicsit hízhatnék is,nem lenne gond!
2012. júl. 8. 13:34
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy pont kevésnek találja az 55-öt a magasságodhoz? ;)
2012. júl. 8. 14:37
 30/35 anonim ***** válasza:
nem lehet szerinted hogy 168 és 55 kiló? ott kétlem hogy full feszes domború popsi lenne csak mivel az izomtömeg sincs meg ahhoz hogy kijöjjön az íve és egy vékony nő akinek nincs melle úgymond ha derék alatt nem jó akkor nem tudom mivel kompenzál , jó 1000-ből egy nőnek van ilyen kisugárzása hogy megfog mégha nem is jó , de szóval igen kevésnek találom egy 58-61 kiló már jobban hangzana
2012. júl. 8. 16:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!