Tényleg ennyire gáz ha valakinek kicsi a melle?
Itt is ahogy nézegettem a "képvéleményezős" kérdésekhez írt véleményeket, csomó helyen írták, hogy "tiszta lapos vagy", "úgy nézel ki mint egy beteg kisfiú", stb. Amiatt lehet valakit "piszkálni", hogy milyen ápolatlan a haja, vagy milyen kusza a szemöldöke, mert erről ők tehetnek, de hogyha valakinek "rosszak" a testi adottságai(pl. kis mell), akkor miért kell bántani? Akinek kicsi melle van, az tényleg süllyedjen el a föld alá?.. Meg ezek a primitív viccek is.. "-Ha lenne lábad hordanál cipőt? -Nem. -Akkor miért hordasz melltartót?"
És ha tényleg ennyire elfogadhatatlan, akkor is mit lehetne ellene tenni? Szerintem semmit.. a plasztika meg káros, és gusztustalan szerintem..
Nem fogok senkit leszavazni. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.
Előre is köszi a válaszokat.:)
16/L
"Mert akkor vagy menő ha imádod a nagy melleket ..."
Igazándiból a nagy mell egy idő után majd lógni fog és undorító lesz ... (gravitáció)
És mindenki a melledet nézi, és 2 mellel beszélget, nem veled ... stb.
A kis mellű lányok is szépek, és a kis mell is izgató.
De mi ez hogy "akinek nincs ... " ???
Van, csak kicsi !! ... -.-"
kedves "nehordjonmelltartót" válaszoló
aazért ez a duma elég ratyesz. a melltartó nem csak tart, de formál is. Attól hogy valakinek kicsi a melle még előnyösebb ha van rajta melltartó. persze, az gáz ha kitömi valaki. az olyan nő pedig nagyonnagyon ritka aki teljesen csontra lapos, itt most a kis mellről van szó.
de te is alszol attól hogy nincs agyad, pedig nincsm it pihentetni. köszönöm a figyelmet.
ne hordjon melltartót?És jobb ha a felsője alatt meredezik a mellbimbója?:S ahj:D
Amúgy nekem is kicsi a mellem,75/B és eddig senki sem panazskodott.Nem érzem magam hátrányba a nagyobb mellű barátnőim sem kellenek több pasinak,sőt.Szerintem nem a mellméret határozza meg mennyire vagy szép vagy nőies.
Eddig engem még csak lányok szóltak meg (még régebben)de nekik is csak a háj miatt volt nagyobb mellük szóval nem nagyon érdekelt.:)
Ne foglalkozz ilyesmivel,úgysem tehetsz ellene,legjobb ha elfogadod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!