Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz ha valakin...

Tényleg ennyire gáz ha valakinek kicsi a melle?

Figyelt kérdés

Itt is ahogy nézegettem a "képvéleményezős" kérdésekhez írt véleményeket, csomó helyen írták, hogy "tiszta lapos vagy", "úgy nézel ki mint egy beteg kisfiú", stb. Amiatt lehet valakit "piszkálni", hogy milyen ápolatlan a haja, vagy milyen kusza a szemöldöke, mert erről ők tehetnek, de hogyha valakinek "rosszak" a testi adottságai(pl. kis mell), akkor miért kell bántani? Akinek kicsi melle van, az tényleg süllyedjen el a föld alá?.. Meg ezek a primitív viccek is.. "-Ha lenne lábad hordanál cipőt? -Nem. -Akkor miért hordasz melltartót?"

És ha tényleg ennyire elfogadhatatlan, akkor is mit lehetne ellene tenni? Szerintem semmit.. a plasztika meg káros, és gusztustalan szerintem..

Nem fogok senkit leszavazni. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Előre is köszi a válaszokat.:)

16/L

2010. dec. 2. 19:14
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
én mint kismellű nő, kikérem magamnak, lehet valaki úgy is nőies hogy pici a melle! ;D
2010. dec. 2. 19:18
 2/12 anonim ***** válasza:
88%

"Mert akkor vagy menő ha imádod a nagy melleket ..."

Igazándiból a nagy mell egy idő után majd lógni fog és undorító lesz ... (gravitáció)

És mindenki a melledet nézi, és 2 mellel beszélget, nem veled ... stb.

A kis mellű lányok is szépek, és a kis mell is izgató.

2010. dec. 2. 19:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is kicsi van. Na és? Bunkó az, aki leszól emiatt. Amúgy jók a meglátásaid! Tényleg lenéznek ha nincs nagy melled. Sajnos.
2010. dec. 2. 20:18
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Nekem azzal nincs bajom, ha valakinek nincs, mert erről tényleg nem tehet. De az viszont tényleg ciki, amikor ilyen lányok felvesznek melltartót. Van mit tartani? nem. kitömöd, akkor meg mindenképpen csalódás lesz a pasinak, mert nem ezzel számolt.És ezzel csak azt fitogtatod, hogy te magad rosszul érzed magad és nem vagy megelégedve azzal, amid van. Addig meg ezt másoktól se várd el. Na azt viszont tényleg viccesnek tartom, mikor valakinek semmi melle, viszont a hasa nagyobb, mert azt azért könnyebb lefaragni, mint mellet növeszteni.
2010. dec. 2. 20:19
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is kis mellű nő vagyok, nem mondom, hogy nem örülnék jobban a nagynak, de próbálom más testrészeimet formálni (amit lehet, pl. comb, lábak, fenék), hogy ellensúlyozzam a kis mellem. Nem mondom, azért jobb lenne egy nagyobb mell, de eddig nekem még csak egy ember szólt be (egy 162 cm-es pasi, akinek azt mondtam, majd ha a szemembe tud nézni, miközben velem szemben áll, akkor leszólhat:D).
2010. dec. 2. 20:20
 6/12 anonim ***** válasza:

20:20

Ez jó volt:D

2010. dec. 3. 11:31
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Azért mert egy lánynak kis melle van miért ne hordhatna melltartót? hm? Meg zsenikén ha nem tudnád amikor egy nő elkezd fogyókúrázni akkor onnan megy le először ahol a legtöbb zsír van vagyis a mellből és csak aztán ha elég kitartó talán lemegy a hasa is. És aztán meg csak a plasztikai műtét segít rajta.
2010. dec. 3. 14:13
 8/12 anonim ***** válasza:
63%

De mi ez hogy "akinek nincs ... " ???

Van, csak kicsi !! ... -.-"

2010. dec. 3. 16:11
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

kedves "nehordjonmelltartót" válaszoló

aazért ez a duma elég ratyesz. a melltartó nem csak tart, de formál is. Attól hogy valakinek kicsi a melle még előnyösebb ha van rajta melltartó. persze, az gáz ha kitömi valaki. az olyan nő pedig nagyonnagyon ritka aki teljesen csontra lapos, itt most a kis mellről van szó.

de te is alszol attól hogy nincs agyad, pedig nincsm it pihentetni. köszönöm a figyelmet.

2010. dec. 3. 16:32
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

ne hordjon melltartót?És jobb ha a felsője alatt meredezik a mellbimbója?:S ahj:D

Amúgy nekem is kicsi a mellem,75/B és eddig senki sem panazskodott.Nem érzem magam hátrányba a nagyobb mellű barátnőim sem kellenek több pasinak,sőt.Szerintem nem a mellméret határozza meg mennyire vagy szép vagy nőies.

Eddig engem még csak lányok szóltak meg (még régebben)de nekik is csak a háj miatt volt nagyobb mellük szóval nem nagyon érdekelt.:)

Ne foglalkozz ilyesmivel,úgysem tehetsz ellene,legjobb ha elfogadod.

2010. dec. 3. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!