Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire gáz ha valakin...

Tényleg ennyire gáz ha valakinek kicsi a melle?

Figyelt kérdés

Itt is ahogy nézegettem a "képvéleményezős" kérdésekhez írt véleményeket, csomó helyen írták, hogy "tiszta lapos vagy", "úgy nézel ki mint egy beteg kisfiú", stb. Amiatt lehet valakit "piszkálni", hogy milyen ápolatlan a haja, vagy milyen kusza a szemöldöke, mert erről ők tehetnek, de hogyha valakinek "rosszak" a testi adottságai(pl. kis mell), akkor miért kell bántani? Akinek kicsi melle van, az tényleg süllyedjen el a föld alá?.. Meg ezek a primitív viccek is.. "-Ha lenne lábad hordanál cipőt? -Nem. -Akkor miért hordasz melltartót?"

És ha tényleg ennyire elfogadhatatlan, akkor is mit lehetne ellene tenni? Szerintem semmit.. a plasztika meg káros, és gusztustalan szerintem..

Nem fogok senkit leszavazni. Csak kíváncsi vagyok a véleményekre.

Előre is köszi a válaszokat.:)

16/L

2010. dec. 2. 19:14
1 2
 11/12 soliere válasza:
100%

A Férfiak 2 csoportba oszthatóak.

Valaki a nagyot valaki a kicsit szereti.

A kissebb melleket több férfi részesíti előnyben mert nem fog sose lógni,illetve érzékenyebbek is.

37F

2015. jan. 20. 20:52
 12/12 anonim ***** válasza:

ha egy kis mellű és egy nagy mellű között kellene választaniuk a pasiknak, akkor a nagyobbat választanák kivétel nélkül miután ösztönlények

más kérdés, hogy a pasik többsége nem kerül ilyen dilemmába a való életben, mert örülnek, ha bármi összejön mert ők is NAGYON messze vannak a tökéletestől

a kis mellűeket lenéző nagy mellűekről meg az a véleményem, hogy a nagy csöcseiken kívül nincs más, amit fel tudnak mutatni, ezért rivalizálnak azzal, ez pedig nem más, mint primitívség - tehát ők is ösztönlények

egyik csoport sem ér egy fabatkát sem

2021. okt. 15. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!