Elmennél 75 kilósan strandra?
Szülés után vagyok 5 hónappal,18 kg ot híztam a terhesség alatt,még egyenlőre nem sikerült leadnom.
165 cm magas vagyok.
Ti elmennétek így strandra?
Én igen.
Magamból kiindulva nem azért megyek strandra, hogy más nőket méregessek, és pofákat vágjak, ha valamelyik nálam súlyosabb. :)
Szia!
165 cm magas vagyok és 71 kiló. Nemrég értem haza a strandról, nagyon jó volt :) Szóval bátran menjél. Vidd a picúrt is ő is élvezni fogja :)))
Valami nagyon előnyös ( sötét, optikailag karcsúsító), egyberészes fürdőruhában igen.
Amúgy én is 165 cm vagyok, 79 kg-ra híztam és kb ennyi voltam mint te, amikor 5 hónapos volt a pici, úgyhogy kb el tudom képzelni, milyen lehetsz. Szerintem sokkal rosszabbnak képzeli az ember, mint amilyen valójában.
nem is tudtam, h a strandon van súlykorlátozás :DDD
ha látják melletted a picúrt, az értelmesebbek tuti levágják, h nem igénytelenség miatt vagy husi, hanem mert nem rég szültél.
én 85 kilósan is bőven megyek strandra, iszonyatosan lexarom, hogy ki mit gondol. a páromnak én vagyok a legszebb, a többiek meg le vannak ejtve. nem pasizni megyek, hanem fürdeni.
Én el. Én is 165 vagyok, csak 63 kiló, de elképzeltem, milyen lennék 75 kilósan.
Azt hiszem teljesen mindegy lenne, magamból kiindulva, abszolút nem szoktam nézegetni a nálam kövérebbeket, leginkább átsiklom felettük, maximum megállapítom, hogy hála az égnek, nem én vagyok a legducibb ott és akkor.
Szóval a nők véleményét nyugodtan leszrhatod, a férfiak között meg van egy réteg, aki bírja a kövérkés nőket, azok így is meg fognak gusztálni, a jobb pasik meg úgyis átnéznek rajtad és a csinosabbakat nézegetik.
Persze. Nem tetszhetsz mindenkinek. Érezd jól magad és ne foglalkozz a gonosz emberekkel.
Nem lehet mindenki manöken, és nincs kiírva a strand bejáratához, hogy csak a tökéletes emberek léphetnek be:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!