11 hetessen elmennél strandra?
igen, 10-12 hetesen voltunk két hetet nyaralni, első a hetet Balatonon, másodikat fürdőkben töltöttük, mindenhol fürödtem, semmi bajom
az orvosom azt mondta, minden rendben talált, és ugyebár ez nem betegség, csak állapotosság, nem indokolja semmi, hogy a lakásban feküdjek
11 hetesen még nem is tudtam járni...:)
Szerintem menj, csak ne bányató, folyó, holtág, hanem fürdő legyen.
Én nem voltam az idén a strandon, mert ha 1 % az esély arra, hogy gond lehet, nekem az is sok. Te tudod neked mi a fontos. Ezt az egy nyarat szerintem nem nagy áldozat kihagyni!
28+4 hkm
Nekem az orvosom meg pont azt tanácsolta, hogy nehogy strandra menjek, inkább bányatóba, folyóba, tóba, tengerbe, természetes vizekbe!
A strandokon a meleg víz, a gyógyvíz, és a túl sok klór ami problémát okoz a terheseknél!
Én fürödtem idén bányatóban, Balatonban, Dunában, Tiszában és tengerben is, és semmi bajom!
Viszont medencés strandra amúgy sem megyek szívesen, nem hogy terhesen!
13 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!