Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 11 hetessen elmennél strandra?

11 hetessen elmennél strandra?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 18:39
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

igen, 10-12 hetesen voltunk két hetet nyaralni, első a hetet Balatonon, másodikat fürdőkben töltöttük, mindenhol fürödtem, semmi bajom

az orvosom azt mondta, minden rendben talált, és ugyebár ez nem betegség, csak állapotosság, nem indokolja semmi, hogy a lakásban feküdjek

2011. aug. 19. 18:56
 2/10 anonim ***** válasza:
64%

11 hetesen még nem is tudtam járni...:)

Szerintem menj, csak ne bányató, folyó, holtág, hanem fürdő legyen.

2011. aug. 19. 19:01
 3/10 sumergo ***** válasza:

Én nem voltam az idén a strandon, mert ha 1 % az esély arra, hogy gond lehet, nekem az is sok. Te tudod neked mi a fontos. Ezt az egy nyarat szerintem nem nagy áldozat kihagyni!

28+4 hkm

2011. aug. 19. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Oliva olajba mártott tampon a lelke, és rizikó nélkül lehet pancsolni :) De csak is olyan helyen, ahol - mint ahogy az egyik válaszoló írta - nem hányóhely van.
2011. aug. 19. 20:04
 5/10 anonim ***** válasza:
Én jártam és járok!!
2011. aug. 19. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nyugodtan mehetsz, de inkább a medencés fürdőhelyeket kerüld, mert ott hamar össze szedhetsz valami fertőzést. Inkább természetes vízhez menjetek lubickolni.
2011. aug. 19. 21:05
 7/10 anonim ***** válasza:
Én amúgy sem szeretek strandra járni, de most végképp nem mennék el. Amúgy is hamar kapunk hüvelyfertőzést, főleg terhesen.Én ettől tartok leginkább.A második babát várom de az első babánál is sajnos át kellett esnem rajta.... :( De hát ez csak egy vélemény, én nem szeretem a strandot. 6 hetes vagyok
2011. aug. 19. 22:01
 8/10 anonim ***** válasza:
Én voltam asszem kb. 10 hetesen a Balcsin. Mivel elég hideg volt, így nem merültem bele, nem akartam felfázni - azzal nem szabad viccelni ugyanis anyukám úgy vetélt el :-( Viszont a meleg thermál víz se jó.
2011. aug. 19. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Én voltam a strandon 8 hetesen. De a világért sem mentem volna bele egyik medencébe sem. előtte is mindig össze szedtem valami fertőzést, biztos most sem usztam volna meg nélküle. Napoztam hejette azis nagyon jol esett. És a picinek is kell a d -vitamin. Ne menj a medencébe és kész! De még is ott vagy a pároddal!
2011. aug. 20. 08:33
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem az orvosom meg pont azt tanácsolta, hogy nehogy strandra menjek, inkább bányatóba, folyóba, tóba, tengerbe, természetes vizekbe!

A strandokon a meleg víz, a gyógyvíz, és a túl sok klór ami problémát okoz a terheseknél!

Én fürödtem idén bányatóban, Balatonban, Dunában, Tiszában és tengerben is, és semmi bajom!

Viszont medencés strandra amúgy sem megyek szívesen, nem hogy terhesen!

13 hkm

2011. aug. 21. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!