5+5 hetessen lát már majd valamit a doki uh-al? Szívhangba még ne reménykedjek ugye?
Figyelt kérdés
Ha valaki volt iylen időssen hány mm volt a pici?Vagy még csak petezsák volt?Azért nem akarok várni mert ha most 5+5 hetessen nem megyek aztán 1 hónapig szabin lesz a doki addig meg nem bírom ki :-(2011. júl. 5. 17:47
1/7 anonim válasza:
Én is 5 hetesen voltam előszőr. Általában a petezsákot látják.
Meg legalább meg lehet tudni, hogy jó helyen van-e?
2/7 anonim válasza:
Én 6+2 hetesen voltam és akkor a doki 5mm-t mért a baba nagyságára, nekem tisztán látszott a szívdobogása is az uh-képernyőjén. Megmutatta még a szikhólyagot és azt is, hogy egy élő embriót lát.
3/7 anonim válasza:
én 5+3hetesen voltam. csak egy fekete paca petezsák látszott.
mához egy hétre megyek megint akkor már 7+3hetes leszek, addigra már kell lennie...alig várom:)
4/7 anonim válasza:
Én pont 5+5 voltam és már volt pulzálás az előző terhességemnél.A mostani terhességemmel holnap megyek 5+3 leszek majd megirom mit látott a doki.
5/7 anonim válasza:
pont 5+5 hetesen voltam először, és már volt szívhang. ha félidőben fogant és nem később, már lehet.:)
6/7 anonim válasza:
nekem 5+6hetesen még nem volt szívhang. (később persze volt már, akkor már mondjuk 9hetes voltam)
7/7 anonim válasza:
5 hetesen es 6 napoan volt az elso uh vizsgalat az elso terhessegemnel es mar volt pulzalas. Viszont ez mensi szerint szamitott terhesegi kor volt, peteeresem viszont nem kozepidoben volt, hanem a 12. napon, tehat a korrigalt terhessegi kor 6 het es 1 napos volt. A doki a petezsak merete alapjan is ezt mondta. Ilyen szempontbol ekkor meg minden nap szamit, nagy esellyel hogyha harom nappal korabban menetem volna, akkor meg nem lett volna szivhang.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!