12 hetessen már nem mehet el a baba vérzés görcs nélkül?
görcsök nélkül elmehet, de vérzés nélkül nem.
Ne aggódj, nagyon sokaknak nincs semmi tünetük a terhesség első hónapjaiban és mégis minden rendben van. Csak a problémákról többet hallasz.
Nem akarlak megijeszteni, de leírom a velem történteket.
Év elején 6 hetesen spontán elvetéltem, ami görcsökkel és vérzéssel járt.Most utóbb a 9 hetes uh-n derült ki, hogy 1 hete elhelt a babám és ebből semmit nem vettem észre.Nem görcsöltem, nem véreztem.Rá 1 hétre műtéttel fejezték be.
Nem akarlak ijesztgetni, de én is tudok egy történetet mesélni. A barátnőm várt babát és a 12hetes UH-ra ment. Aznap reggel beszéltünk is, nagyon izgatott volt, szeretett volna UH képet csináltatni róla, arról beszéltünk. Erre délután jött az sms, hogy kiderült, nem él a babája. Ebből ő semmit nem vett észre. De gondolom (NAGYON REMÉLEM) ez a ritkább.
Én is holnap megyek a 12hetes UH-ra, már rettenetesen izgulok én is. Csak pozitívan, rendben lesz minden!
Majd megírod, mi volt?
Szia!
Én 5 hetesen úgy indítottam, hogy mire nőgyógyászhoz eljutottam volna, vérzéssel irány a kórház,ott azt mondták, egy hetet késöbb jött meg a mensesem. Nagy nehezen elértem, hogy másnapra kapjak uh-ra időpontot, ahol kiderült, hogy 5 hetes vagyok. Ki se akartak engedni a kórházból, mert még nem volt szívverés. Azóta 13 hetesen is volt vérzésem, darabos volt, megijedtem, bár nem fektettek be a kórházba. Én a 6. héttől folyamatosan utrogestamot szedek, állítólag ez vetélés megakadályozó, valamint eleinte mg citrát, majd magne b6-ot írtak fel. Most magnézium magnerotot szedek. Az utrogestamot a holnapi naptól kell az adagját lecsökkentenem, a legutóbbi vérzés miatt, mert orvos szt ezt 12 hetesen abba kéne hagyni, de mivel nekem 5 hetesen volt vérzésem, s 13 hetesen is, ha szeretném a babát, akkor így maradhat meg.
14+6 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!