Méhen kivüli terhességet már lehet érezni már a terhesség elején is 4-5 hetesen is? És mit az amit olyankor érezni görcs, vérzés?
Nagyon sokáig nem lehet érezni. Ezért fontos uh-n megvizsgálni, hogy a méhben van-e a terhesség.
10-15. hétig még nagyon könnyen előfordul, hogy semmit sem vesz észre belőle az anyuka, de igazából már volt arra is példa, hogy valaki kihordta a méhen kívüli magzatát és semmit sem vett belőle észre.
nekem volt méhenkívülim.
A menzim megjött napra pontosan, de elég erősek voltak a tünetek. Másfél héten keresztül nagyon erős vérzésem volt erős görcsökkel, majd 2 hétig erős kávézacc szerű barna folyás, majd rá 1 hétre még mindig barnázás. ekkor már annyira kimerült voltam, a nagy hajtás (munka) és az állandó vérvesztés miatt, h elmentem dokihoz.Rögtön beküldött a korházba, de mivel péntek délután volt, doki egy sem, így a műszerek hiányában hétfőre tolódott a kivizsgálás. Reggel fél 10 körül röntgen, uh, labor... majd a kép megszakadt- vittek a műtőbe. Életmentő nagy műtéttel kivették a jobb petevezetékemet és kitakarították a hasüreget a rengeteg vértől. 4,5 óra volt a műtét, de másnap már úgy járkáltam, mintha csak egy kis semmiség lett volna az egész. Ha odafigyel magára az ember, akkor az első árulkodó jellel elmegy a dokihoz és nem esik abba a hibába mint én, h mindenkivel törődtem, csak magammal nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!