Ha duci vagy, vagy az lennél elmennél az osztálytársaiddal strandra?
Bár kissé kellemetlenül érintene,de ezt is elfelejteném hamar,hiszen szórakozni megyek oda,nem mutogatni magam. (:
Én vékony vagyok,még is mindig strandnadrágban(nőiben:D) fürdök,takarom magam amennyire lehet.Egyszerűen csak nem szeretem mutogatni magam,bennem nagyon kellemetlen érzést kelt. :S
Szerintem nyugodtan menj el. (:
13/L
Hormonbetegseg miatt meghiztam... Most kezdek szepen visszafogyni.
Nem voltam strandon csak kb 3x az aranyparton a szezonban... Es azt is csak azert mert minden evben megyunk es nem mondhatom le... Igy is 3 hetbol csinaltam 1-et... Utana nem mentem...
A baratnoim elott sem oltozom at. Meg szaunazasra se tudott a legjobb baratnom rabeszelni... Pedig a szauna a hazukban van xD
Most h mar kezelnek es fogyok sztem jovore bepotolom az elmaradt kulfoldi nyaralast- jah mert azt is lemondtam- es a 3 hetet siofokon
Meg a sok aquaparkot, szaunat, sipalya melletti medencezest- jo lenne februarban :)
Sot most forditoi munka miatt visznek nemetbe es a szallodaban is szivesen wellnesseznek ha sikerulne visszanyernem a regi alakom.
Megjegyzem: a hizas elott egeszseges sulyum volt, de tinikent kuszkodtem bulemiaval szal en pont az az ember vagyok aki igy nem erzi magat jol a boreben... Ruhat se vettem szinte semmit... csak ha mar tonkrement a gatyam...
Most vagyok 61 kg, 51 korul mar boldog lennek, ugyanehez a magassaghoz a legalja es a legboldogabb 46 kilo korul voltam.
Tehat a valasz: en nem mennek el.
Erdekes h viszont nem nezek ki valakit azert mert duci a strandon- regen se neztem ki- csak en nem tudom magam jol erezni igy, irigylem h ok igen... Jo nekik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!