11 éves vagyok és nagyon kövér. Azt hallotam hogy majd ha egyszerre sokat növök, és nem leszek annyira duci. Ez mikor következik be?
Figyelt kérdés
2010. nov. 24. 16:11
1/4 anonim válasza:
Nem az a megoldás hogy várok és majd lefogyok mert növök..kezdj el valami sportot űzni,kevesebbet egyél az édességekből és a zsiros ételekből,sok folyadékot fogyassz egyél sok gyümölcsöt édesség helyett,csak ne 6 után mert utána csak alkohollá válik a szervezetedben no meg zöldséget és lassan meglátod kezd eltűnni a felesleg!Remélem segitettem :).
2/4 A kérdező kommentje:
Minden megoldható csak a sport nem:(
2010. nov. 24. 18:16
3/4 anonim válasza:
miért?:/
ha nem szeretnéd mindenki előtt akkor irj privibe :)
4/4 anonim válasza:
szerintem próbáld meg a mozgást.
csak akarni kell.
az is elég ha kicsit csinálsz pl először csak 10 hasizmot egy nap másik nap 12-őt és fokozatosan növeled.
majd meglátod később egyszerre 100-at is megtudsz majd csinálni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!