Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Jövőhéten megyünk strandra,...

Jövőhéten megyünk strandra, de van egy kis probléma. Mit tanácsoltok? Szóljak anyunak?

Figyelt kérdés

Van egy húgom, aki 11 éves. És hát elég fejlett.. Tehát nagyon szőrös a nemi szerve is.. A fürdőruhából biztos, hogy kilátszana :S Nem akarom, hogy emiatt ciki helyzetbe kerüljön, esetleg valaki beszóljon neki, vagy bármi.

Anyával nem szeret ilyen dolgokról beszélni, mindent tőlem tud, elég jó a kapcsolatom vele. Csak hát elég elég fura lenne, ha 11 évesen leborotválná.. Meg amilyen kis béna, biztos elvágná magát. Én meg biztos nem csinálom meg neki...

Tehát mit ajánlotok, mit tegyek?

16/L

2011. dec. 4. 19:22
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
94%
rövid nacis fürdőruha
2011. dec. 4. 19:23
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
szőrtelenítő krém
2011. dec. 4. 19:24
 3/35 A kérdező kommentje:
Imádja a mostani fürdőruháját, biztos, hogy nem válna meg tőle... Meg nem igazán állunk úgy anyagilag, hogy vegyünk neki fürdőruhát (nagyon rossz alakja van, a drágák között találunk neki olyat, ami jól is áll)
 4/35 A kérdező kommentje:
Krémet biztos, hogy nem engedem, hogy használjon!
 5/35 anonim ***** válasza:
100%

ahogy az első írta.ilyen fürdőruhát vegyen fel..

[link]

2011. dec. 4. 19:25
 6/35 anonim ***** válasza:
91%

végül is mit akarsz??

-új fürdőruha nem lehet,mert nem venné fel

-borotválni nem lehet mert béna és nem engeded meg neki

-krém nem lehet mert nem engeded meg neki

-gyantát gondolom szintén elutasítod

Akkor meg menjen úgy ahogy van..Ne foglalkozzon azzal hogy szőrős vagy sem..élvezze a fürdést..ennyi

2011. dec. 4. 19:26
 7/35 anonim ***** válasza:
85%
Mi bajod a krémmel?
2011. dec. 4. 19:27
 8/35 anonim ***** válasza:
85%

vagy van még egy megoldás..

Vegyen fel a fürdőruhára egy rövid sortot..Sokan fürdenek sortban is..

2011. dec. 4. 19:27
 9/35 A kérdező kommentje:

Az a bajom a krémmel, hogy olyan vegyi anyagok vannak benne, amik leÉGETIK a szőrt! Akkor mit tehet a bőrrel? Nem tartozok a fogyasztói társadalomhoz, én tudom, hogy mik vannak a boltok polcain...

Gyantázás nem lenne gáz, de szerintem ott halna meg :D

2011. dec. 4. 19:28
 10/35 anonim ***** válasza:
87%
Égetik a fenét, jó leszedik a legfelső BŐR réteget, de az lejönne természetesen is, olyan minimális.
2011. dec. 4. 19:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!