Jövőhéten megyünk strandra, de van egy kis probléma. Mit tanácsoltok? Szóljak anyunak?
Van egy húgom, aki 11 éves. És hát elég fejlett.. Tehát nagyon szőrös a nemi szerve is.. A fürdőruhából biztos, hogy kilátszana :S Nem akarom, hogy emiatt ciki helyzetbe kerüljön, esetleg valaki beszóljon neki, vagy bármi.
Anyával nem szeret ilyen dolgokról beszélni, mindent tőlem tud, elég jó a kapcsolatom vele. Csak hát elég elég fura lenne, ha 11 évesen leborotválná.. Meg amilyen kis béna, biztos elvágná magát. Én meg biztos nem csinálom meg neki...
Tehát mit ajánlotok, mit tegyek?
16/L
ahogy az első írta.ilyen fürdőruhát vegyen fel..
végül is mit akarsz??
-új fürdőruha nem lehet,mert nem venné fel
-borotválni nem lehet mert béna és nem engeded meg neki
-krém nem lehet mert nem engeded meg neki
-gyantát gondolom szintén elutasítod
Akkor meg menjen úgy ahogy van..Ne foglalkozzon azzal hogy szőrős vagy sem..élvezze a fürdést..ennyi
vagy van még egy megoldás..
Vegyen fel a fürdőruhára egy rövid sortot..Sokan fürdenek sortban is..
Az a bajom a krémmel, hogy olyan vegyi anyagok vannak benne, amik leÉGETIK a szőrt! Akkor mit tehet a bőrrel? Nem tartozok a fogyasztói társadalomhoz, én tudom, hogy mik vannak a boltok polcain...
Gyantázás nem lenne gáz, de szerintem ott halna meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!