Jövőhéten megyünk strandra, de van egy kis probléma. Mit tanácsoltok? Szóljak anyunak?
Van egy húgom, aki 11 éves. És hát elég fejlett.. Tehát nagyon szőrös a nemi szerve is.. A fürdőruhából biztos, hogy kilátszana :S Nem akarom, hogy emiatt ciki helyzetbe kerüljön, esetleg valaki beszóljon neki, vagy bármi.
Anyával nem szeret ilyen dolgokról beszélni, mindent tőlem tud, elég jó a kapcsolatom vele. Csak hát elég elég fura lenne, ha 11 évesen leborotválná.. Meg amilyen kis béna, biztos elvágná magát. Én meg biztos nem csinálom meg neki...
Tehát mit ajánlotok, mit tegyek?
16/L
Hát annak is érzed magad :) úgyhogy ha te ilyeneket feltételezel rólam, hogy nem mondok igazat az bizonyára azért van, mert te visznt tényleg nem :)
ilyen az, ha az ember magából indul ki :)
Enyhe :) Én éppen addig írogatok itt, amíg a páromat várom haza. Te viszont a gyerekesen sértődékeny stílusodból, és a fiatalokhoz való hozzáállásodból ítélve inkább tűnsz kimustrált, kiégett háziasszonynak, akinek most lépett le a férje egy nála fiatalabb csajjal. Én azért nem kérkedekholmi diplomákkal mert még nincsen, viszont szakmámból adódóan rálátok ezekre a dolgokra.
Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy egy kémikus professzor ilyen bugyután cinikusan veszekedjen egy olyan oldalon, ahová mindenki unalomból jár, emellett még kérkedik is vele, hogy ilyen meg olyan diplomája van...
De sajnos be kell fejeznem a zavaros lelked boncolgatását, mert kétlem hogy a kérdezőt érdekelné.
Emellett javasolnám pszichomókus felkeresését, hogy segítsen feldolgozni a fiatalok által kialakult irigy rosszindulatod...
Akkor egy cipőben járunk. Azzal a különbséggel, hogy én igazat mondok :) egyébként nem kémikus professzor vagyok, csak rengeteg kémiát tanultunk egyetemen... de gondolom, 21 évesen ha a férjedet várod, nem tudod mi az egyetem.
A cihomókus inkább az olyanoknak való, akik kicsit sokat hisznek magukról. Hogy még azt is tudják, amiről gőzük nincs...
off: Nem ártana e-mailben mocskolódnotok tovább, mert tenyérviszketős élményt okoznak a hozzászólásaitok... gyerünk, savazzatok csak:)) mindjárt meg is ijedek.
Kérdező: én a bikinivonal borotválását javallom, és nem is kell neked megcsinálni, vagy pucéran látni a húgod, elég ha hagyod, hogy magának csinálja, és ha bármi baj esik, szóljon, és bejössz segíteni. szóval elég, ha csak ott leszel az ajtó másik oldalán, ha vészhelyzet alakul ki. de szerintem 11 évesen csak le tudja szedni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!