Jövőhéten megyünk strandra, de van egy kis probléma. Mit tanácsoltok? Szóljak anyunak?
Van egy húgom, aki 11 éves. És hát elég fejlett.. Tehát nagyon szőrös a nemi szerve is.. A fürdőruhából biztos, hogy kilátszana :S Nem akarom, hogy emiatt ciki helyzetbe kerüljön, esetleg valaki beszóljon neki, vagy bármi.
Anyával nem szeret ilyen dolgokról beszélni, mindent tőlem tud, elég jó a kapcsolatom vele. Csak hát elég elég fura lenne, ha 11 évesen leborotválná.. Meg amilyen kis béna, biztos elvágná magát. Én meg biztos nem csinálom meg neki...
Tehát mit ajánlotok, mit tegyek?
16/L
Én csak fedetteket ismerek. Pl esztergomi is nagyon jó.
Leborotválni nem tudnám én neki. Nekem ehhez víz kell. Az meg már megint elég morbid lenne.. Oké, hogy tesóm, de akkor sem akarom meztelenül látni.
Amúgy én epilálok. Ez nem szárítja. Régen borotváltam.
Bocsi a "kései" válaszért :)
Húzd rá a fürdőruhát, azt teljes nyugalommal vizezheted.
Emellett legalább látod meddig kell leborotválni.
Először is 16 évesen ne oktatgass itt minket mintha semmit nem tudnánk. Képzeld, tudjuk, mit tartalmaz a szőrtelenítő krém, mindemellett sok nő használja. Én nem, mert nem szeretem azokat a módszereket, amelyek a bőr színe fölöttről szedik csak le a szőrt.
A módszereket ismered, sorold fel a húgodnak, és ő válasszon, te pedig segíts neki, hogy a választottat kivitelezze.
Nos, lehet hogy a kérdező csak 16 éves, de joga van kifejteni, miért nem hajlandó ilyen adatokat használni. Egyébként sem a korral osztják az észt. Mondd csak, feltűnt már pl. hogy az összes mosogatószerre rá van írva hogy kaja közelébe ne kerüljön? Lemosni meg egyiket se lehet100%, így minden levesehez kapsz egy kis extrát! Habár a kérdező abban tévedett: a szőrtelenítőkrém nem leégeti a szőrt, hanem kitágítja a szőrtüszőket... az a barom, aki ilyeneket kenne a húgára. Méreg mind.
Nem vagyok tisztában a koroddal és az értelmi szinteddel, de én 21 vagyok, egy éve vezetek háztartást, és a kémiai ismereteim látszólag messze felülszárnyalják a tiédet. Nyugodtan vedd kioktatásnak...
Kérdező, még mindig tartanám a fürdőruhás ötletem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!